loading...
Sex
Home   »  Dragoste & Sex   »   Sex   »   "Legi sexuale" ciudate din intreaga lume: ai voie sa iti ucizi sotul, dar nu te poti masturba

"Legi sexuale" ciudate din intreaga lume: ai voie sa iti ucizi sotul, dar nu te poti masturba

Sexul nu este la fel peste tot pe glob. Daca in anumite locuri este perfect normal sa practici zoofilia cu animale de sex feminin, in alte locuri poti fi omorat daca privesti picioarele unei femei.

 

Iată care sunt locurile în care poți fi pedepsit dacă ai practici "extreme":


Insula Guam: virginele nu au voie să se mărite


Femeile nu au voie să se mărite atâta timp cât sunt virgine. Așa că domnișoarele care vor să fie mirese plătesc bărbați, care le „deflorează”.

 

Liban: zoofilia cu femele e permisă

În Liban este reglementat sexul cu animale. Zoofilia este legală doar dacă raporturile au loc cu femele. Sexul cu masculi este ilegal, fiind pedepsit cu moartea.

 

India: jucăriile sexuale sunt interzise

Jucăriile sexuale sunt ilegale, dar nu și prezervativul. O problemă a apărut însă când au fost puse în vânzare prezervativele vibratoare. Tribunalul a decis până la urmă să le interzică, pentru că produsul funcționa cu baterii, ca o jucărie sexuală.

 

Bahrein: ginecologii lucrează... în oglindă

Bărbatului îi este interzis să privească organele genitale ale unei femei care nu-i este soție. Astfel, ginecologii au fost puși într-un impas... pe care l-au rezolvat totuși. Legea prevede că este interzis să privești un vagin în mod direct. Prin urmare, doctorii folosesc oglinzi în timpul consultațiilor.

 

Hong Kong: crima pasională e permisă

Crima pasională e reglementată prin lege: dacă o femeie își găsește bărbatul în brațele altei femei, legea îi permite să-l omoare, doar dacă o face cu propriile mâini. În schimb, poate utiliza orice mijloc pentru a-și ucide rivala.


Statele Unite: fara sex în ambulanță și sex oral în anumite state

În California, New Mexico, Dakota de Sud, Florida, Utah, Maryland și în Rhode Island, legea interzice sexul oral. Pedeapsa diferă de la stat la stat – dar e cea mai dură în Florida, unde „delictul” e pedepsit cu 20 de ani de pușcărie. În localitatea Tremonton, statul Utah, o femeie nu are voie să facă sex cu un bărbat în interiorul ambulanței. Dacă o face, poate fi acuzată de delict sexual, iar poza urmează să îi fie publicată în ziarul local. Pe de altă parte, dacă un bărbat este surprins în aceeași ipostaza... nu pățește nimic!

 

Italia: „urâtele” nu au voie să facă nudism

În sudul Italiei, femeile grase, bătrâne sau urăte nu au autorizație să apară „în pielea goală” la plajă. Totuși în Palermo (Sicilia) interdicția a fost ridicată. În schimb, bărbaților le este interzis să practice nudismul, anatomia masculină fiind considerată obscenă.

 

China: faci închisoare dacă te uiți la picioare

În China, se acordă importanță mare picioarelor, care sunt considerate partea din corpul femeii cu cel mai înalt grad de erotism. În anumite locuri din China, este chiar interzis să le privești, inclusiv în timpul raportului sexual, pedeapsa fiind închisoarea.

 

Indonezia: te masturbezi... îți taie capul

În Indonezia, masturbarea masculină e pedepsită cu decapitarea. Nu se menționează nimic despre masturbarea feminina.

Cititi mai multe despre: sex legi sexuale ciudtae legi sex

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)