loading...
Relatii
Home   »  Dragoste & Sex   »   Relatii   »   4 motive sa nu te intalnesti cu fostul iubit al prietenei tale

4 motive sa nu te intalnesti cu fostul iubit al prietenei tale

Se mai intampla uneori sa te indragostesti de fostul iubit al prietenei tale cele mai bune. Chiar si atunci cand sentimentele sunt mutuale, relatia cu el pare imposibila!

 

Din nefericire... pentru tine, relatia cu fostul iubit al prietenei tale poate fi o miscare foarte proasta. Iata aici patru motive pentru care nu ar trebui nici macar sa iti treaca prin cap sa fii cu el!


1. Sfarsitul prieteniei


Primul si cel mai bun motiv este ca inceputul relatiei cu fostul prietenei tale cele mai bune inseamna totodata si incheierea prieteniei dintre voi doua! Prietena ta se va simti, cel mai probabil, tradata de catre tine. Chiar daca reuseste sa treaca peste acest sentiment, atunci cand va va vedea impreuna, sarutandu-va sau tinandu-va de mana, nu ii va pica bine, va suferi, iar incetul cu incetul se va departa de tine ori se va infuria si va pune capat prieteniei dintre voi doua. In cazul in care sentimentele tale pentru el sunt profunde ar trebui sa ii spui prietenei tale acest lucru... Se va supara, cu siguranta, dar macar iti va aprecia sinceritatea!


Sau, poate pune pe seama ta sfarsitul relatiei dintre ei doi! Facandu-te pe tine vinovata... Iar de la prietenie la ura este un sigur pas...


2. Relatie ciudata


Un alt motiv demn de luat in seama este acela ca relatia intre tine si el poate deveni ciudata. Fiind fostul iubit al prietenei tal, probabil stii foarte multe lucruri despre el, unele destul de jenante... Tu deja stii ce ii place si ce nu, si vei fi mereu cu un pas inaintea lui, iar el se poate simti expus... va deveni nesigur. Intr-o relatie, parteneruu trebuie sa inceapa sa se cunoasca reciproc... iar aici reciprocitatea nu prea mai este valabila, tu stiind mult mai multe detalii intime despre el decat va afla el despre tine!


3. Respingere in masa


Sa te intalnesti cu fostul iubit al prietenei tale cele mai bune nu inseamna neaparat numai ruperea prieteniei dintre tine si ea, ci si pierderea altor prieteni comuni! Atunci cand o persoana dintr-un grup sufera, ceilalti vor sa o protejeze, iar persoana care a facut-o sa sufere este automat exclusa din grup!


4. Fara sfaturi


Cand te intalnesti cu fostul iubit al prietenei tale poti sa spui adio sfaturilor ei pe care ti le dadea in trecut... Daca pana acum o sunai si ii cereai sfaturi despre cum sa te comporti intr-o relatie, acum nu mai poti face acest lucru. Vrei nu vrei, relatia dintre tine si ea s-a schimbat in mod inevitabil, iar nimic nu mai poate fi ca la inceput!


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)