loading...
Parul tau
Home   »  Frumusete   »   Parul tau   »   8 alimente care ajuta parul sa creasca

8 alimente care ajuta parul sa creasca

În sezonul rece una dintre marile probleme ale femeilor este părul deteriorat, cel care nu are strălucire sau nu crește. Așa cum avem grijă de siluetă putem avea și de păr consumând alimentele potrivite.  

Iată o listă care te poate ajuta:


1. Migdale


Acestea au un conținut ridicat de biotină. Dacă le incluzi în dietă vei vedea rezultate într-o lună.


2. Avocado


Concentrația mare de acizi grași naturali face din avocado un aliment minune prin care îți poți menține frumusețea. Îți poți face o mască acasă cu un avocado și puțină smântână, care conține acid lactic ce exfoliază pielea moartă. Aceasta se ține pe păr 10 minute.


3. Cartofi dulci


Părul tău poate fi menținut sănătos datorita beta carotenului din cartofii dulci.


4. Stridii


Stridiile sunt bogate în zinc și ajută la reducerea căderii părului. 85 de grame de stridii conțin 493 la sută din doza zilnică recomandată.


5. Ouă


Firele subțiri nu vor mai fi o problemă datorită surselor de Omega 3 și biotină din ouă care ajută la ingroșarea firului de păr. Pentru a avea un păr lung și bogat trebuie să consumi în special gălbenușul.


6. Semințele de floarea- soarelui


Semințele conțin Vitamina E, datorită căreia se va mări circulația sângelui din scalp și de asemenea va ajuta la creșterea mai rapidă a părului.


7. Ardei galbeni


Ardeii conțin de patru ori mai multă vitamina C decât portocalele, iar această vitamină este un antioxidant care întărește firul de păr și previne ruperea acestuia.


8. Somon


Somonul este bogat în nutrienți importanți pentru păr, precum vitamina D, dar și proteine.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)