loading...
Arta Cadoului
Home   »  Evenimente   »   Arta Cadoului   »   A inceput luna eco-distractiei pe litoral

A inceput luna eco-distractiei pe litoral

Eco-Rom Ambalaje dă și anul acesta startul distracției responsabile pe litoralul românesc: în perioada 3 – 25 august toți turiștii aflați pe plaja Vadu și Plaja Corbu din apropierea staţiunii Năvodari și în Camping S din staţiunea Mamaia Nord vor colecta separat deşeurile de ambalaje.

,
,Ne dorim ca toți turiștii prezenți pe litoral să se bucure de plaje curate, fără deșeuri aruncate la întâmplare. Și suntem conștienți că acest lucru nu se poate întâmpla decât prin responsabilizarea și implicarea lor în acțiuni de colectare separată a deșeurilor de ambalaje și în zonele în care îşi petrec timpul liber, nu doar acasă. Astfel, îi așteptam pe turiști cu mii de premii atractive și jocuri interesante, totul pentru un mediu mai curat și în speranța că le vom schimba obiceiurile”, a declarat Sorin Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

 

Plajele Vadu și Corbu, zonele verzi ale litoralului!


Timp de 4 saptămâni, voluntarii Mare Nostrum vor informa turiştii cu privire la importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje şi vor oferi 1200 de saci coloraţi pentru deşeurile de plastic-metal, hârtie-carton și sticlă. Toate deșeurile colectate separat vor fi depozitate în locurile special amenajate, urmând ca operatorul de salubritate să le ridice şi să le trimită spre staţiile de reciclare. Mai mult decât atât, pe plajele Vadu și Corbu vor fi amplasate o serie de panouri informative, cu mesaje interactive de informare și mobilizare a turiștilor astfel încât aceștia să păstreze plaja curată și să colecteze separat deșeurile de ambalaje.


În plus, peste 300 de premii vor fi oferite persoanelor care vor participa la concursurile de colectare separată de pe plajă.
camping_s_mamaia_nord.jpg

 

Plaja Curată, Colectare Separată, Distracţie Adevarată!


Eco-Rom Ambalaje invită persoanele prezente în Camping S din stațiunea Mamaia Nord să colecteze separat deșeurile de ambalaje prin intermediul celor 40 de containere speciale și al celor 1200 de saci coloraţi pentru plastic-metal, hârtie-carton și sticlă.

Sub deviza “Plaja Curată, Colectare Separată, Distracţie Adevarată!” turiștii sunt invitați să participe la acțiunile din cortul eco: workshopul recycle art – concurs de desene pe deșeuri de ambalaje, roata reciclării, jocul cu inele, eco-extemporalul, aici așteptandu-i peste 1200 de premii atractive.

 

În plus, câștigătorii probelor de fotbal și volei pe plajă din cadrul jocurilor ecolimpice vor fi recompensați, săptămânal, cu bere Ciuc.


Mai mult decât atât, la fiecare sfârșit de săptămână Eco-Rom Ambalaje va premia și acorda titlul de „Gaşca Verde” celui mai responsabil şi vesel grup din Camping S care va colecta separat cea mai mare cantitate de deșeuri de ambalaje.

 

Anul trecut, prin intermediul acțiunilor de colectare separată de pe Plaja Vadu și din Camping S au fost trimise spre reciclare 1.034 kg de deșeuri de ambalaje, dintre care 447 kg de plastic, 535 kg de hârtie-carton și 52 kg de sticlă.

Cititi mai multe despre: eco rom ambalaje

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)

Monden
Cele mai norocoase tradiții stramoșești la praznicul Moșilor de vara
In sambata aceasta, pe 18 iunie, in ajunul sarbatorii Pogorarii Duhului Sfant (Duminica Rusaliilor) sunt oranduiți ...
Céline Dion si-a gasit deja un iubit?
Cantareata Céline Dion (48 de ani) s-a lasat cucerita de chitaristul Kaven Girouard, de 30 de ani, sustine revista...
Cum arata fiul mai puțin cunoscut al lui Goldie Hawn
Toata lumea ii știe pe cei doi frați Kate Hudson și Oliver Hudosn, copiii simpaticei actrițe de 70 de ani din...
Cum a ramas insarcinata la 50 de ani Janet Jackson?
A ramas la fel de discreta de cand a anuntat ca va avea primul sau copil! Fratele cantaretei Janet Jackson, Tito...
Amber Heard nu mai vrea pensie alimentara de la Johnny Depp. De ce și-a retras cererea
In mijlocul audierilor pentru pronuntarea sentintelor si declaratiilor in cazul divortului scandalos, Amber Heard si-ar...
De ce nu a dat Oana Zavoranu petrecere de ziua ei
Oana Zavoranu nu mai are chef de petreceri. Desi a avit doua evenimente foarte importante la care ar fi putut sa dea...
Cand a ajuns Alin Ionescu la locul accidentului Cristinei Spatar
Alin Ionescu a scos miercuri asul din maneca in casnicia cu Cristina Spatar. Omul de afaceri a confirmat ca cei doi vor...
De ce este nefericit soțul tau? 5 motive surprinzatoare!
Ai o banuiala ca soțul tau e nemulțumit de casnicia voastra? Psihologii și psihoterapeuții in problemele cuplurilor...
Claudia Patrascanu face nunta cu sarbe oltenești și manele
Tot Bolintinul va rasuna pentru ca Gabi Badalau si Claudia Patrascanu fac nunta mare astazi. Cantareata si afaceristul...
Motivul pentru care Andrei Leonte nu poate parasi țara
Andrei Leonte a incercat joi, 26 mai, sa plece din țara. Nu departe, ci la vecinii noștri bulgari. Deși este o țara...
mai multe articole >>