loading...
Cum il cuceresti
Home   »  Horoscop   »   Cum il cuceresti   »   Afla ce sani le plac barbatilor, in functie de zodia in care sunt nascuti!

Afla ce sani le plac barbatilor, in functie de zodia in care sunt nascuti!

Te-ai întrebat vreodată care sunt preferinţele bărbaţilor în materie de sâni? Iată ce fel de sâni preferă bărbaţii, în funcţie de zodia în care s-au născut!


Ce fel de sâni preferă bărbaţii, în funcţie de zodie:Berbec - Bărbatul născut în zodia Berbec adoră sânii mari, tocmai de aceea adoră femeile voluptoase, cu forme. Însă poate uita total de aceste preferinţe dacă se îndragosteşte fulgerător.


 

Taur - Taurul este adeptul a tot ce înseamnă natural, asta înseamnă ca nu este prea pretențios când vine vorba de aspectul fizic al partenerei. Nu este foarte interesat de mărimea sânilor, dar preferă un bust ferm.

 

 

Gemeni - Nativul din zodia Gemeni are o slăbiciune pentru sânii care au o dimensiune medie. Cel mai important este să fie ușor conici, fermi și obraznici.


 

Rac - Bărbatul Rac pune foarte mult accent pe felul în care arată sânii partenerei. Femeia perfectă pentru un Rac trebuie să aibă sânii mari și fermi. Chiar dacă este un romanic convins, bărbatul Rac este greu de cucerit.


 

Leu - Leii preferă femeile cu un aspect natural. Nativului născut în această zodie preferă sânii care arată perfect, sunt fermi și "uşor în vant".


 

Fecioară - Fecioara este zodia care îşi doreşte o parteneră cu sâni perfecţi. Nu acceptă sub nicio formă sânii asimetrici.

 

 

Balanța - Bărbatul Balanța preferă sânii mari, însă nu-i refuză sub nicio formă pe cei de dimensiuni mai mici. Important este ca partenera lui să fie sexy.


 

Scorpion - La fel că și nativii născuți în zodia Rac, Scorpionii visează la partenere cu sâni cât mai mari și perfecţi. Acest nativ poate încuraja implanturile cu silicon, doar pentru a-şi hrăni fanteziile.


 

Săgetător - Săgetătorul este interesat mai mult de formă sânilor partenerei, decât de dimensiunea lor. Slăbiciunea lor cea mai mare sunt sfârcurile și din acest motiv urăsc sutienele.


 

Capricorn - Bărbatul din zodia Capricorn este foarte critic când vine vorba de formă sânilor partenerei. El iubește sânii rotunzi, de dimensiuni potrivite.


 

Vărsător - Nativii din zodia Vărsător adoră sânii de dimensiuni mici fiindcă fac parte din fanteziile lor. În plus, nu le plac femeile care încearcă să mascheze acest lucru cu ajutorul sutienelor cu push-up.

 


Pești -€“ Nativul din zodia Pești are o obsesie pentru sânii conici, cu sfârcuri „în vant”. Dacă ai fost înzestrată cu astfel de sâni, cu siguranță vei fi pe gustul lui.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)