loading...
Stiri mondene
Home   »  Divertisment   »   Stiri mondene   »   Amber Heard nu mai vrea pensie alimentara de la Johnny Depp. De ce și-a retras cererea

Amber Heard nu mai vrea pensie alimentara de la Johnny Depp. De ce și-a retras cererea

In mijlocul audierilor pentru pronuntarea sentintelor si declaratiilor in cazul divortului scandalos, Amber Heard si-ar fi retras cererea pe care o inaintase in instanta pentru a primi suport financiar temporar de la Johnny Depp.

Se pare ca Amber Heard ar fi retras cererea pentru pensie alimentara, dupa ce media a masluit adevarul, raspandind speculatia ca actrita umbla dupa averea lui Johnny Depp, conform mic.com.

Site-ul american  a prezentat un raport pe surse conform caruia Amber a depus initial cererea de pensie alimentara pentru ca banuia ca aceasta e o practica comuna in cazul unui divort. Totusi, actrita s-a razgandit, deoarece tot scandalul a translatat atentia presei de la problema "mult mai serioasa" legata de violenta domestica. Mai mult, Amber crede ca avocatii lui Depp incearca sa rastoarne perceptia presei, pretinzand ca actrita umbla dupa averea lui Johnny Depp.

TMZ a obtinut documente din dosarul procesului de divort care arata faptul ca "tot acest scandal din jurul cererii de suport financiar a lui Amber muta atentia de la problema grava legata de violenta domestica."

Amber a declarat in instanta ca Johnny Depp a castigat 30 de milioane de dolari in 2015, asa incat judecatorii ar fi putut sa-l oblige pe actor sa-i plateasca o pensie alimentara temporara de 1 milion de dolari pe luna.» vezi articolul original


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)