loading...
Animale
Home   »  Casa ta   »   Animale   »   Animalele de companie ne influenteaza pozitiv viata. Vezi aici cum!

Animalele de companie ne influenteaza pozitiv viata. Vezi aici cum!

Toti iubitorii de animale se simt bine alaturi de prietenul lor necuvantator. Animalele de companie iti alunga singuratatea, te fac sa zambesti si sunt alaturi de tine orice ai face.


Studii recente arata ca animalele de companie cresc semnificativ calitatea vietii oamenilor, mai ales din punct de vedere emotional.


Cum iti influenteaza CAINII viata


Stapanii "coditelor vesele" fac mai multa miscare si au valori normale ale tensiunii arteriale, ale colesterolului si trigliceridelor.


Marty Becker, scriitorul cartii "The Healing Power of Pets", spune ca "Simpla atingere a unui caine este asemanatoare cu un tratament la spa. Dupa numai un minut sau doua corpul elibereaza substante precum dopamina si serotonina“.


De asemenea, acesta spune si ca "u un efect remarcabil in ceea ce priveste fericirea si longevitatea oamenilor“.


Stiai ca prietenii tai latratori detecteaza cancerul si anticipeaza episoadele epileptice?


Cum iti influenteaza PISICILE viata


Pisicile destreseaza stapanii! De asemenea scad riscul atacurilor de cord. Persoanele care nu au pisici au un risc cu 40% mai mare de a muri in urma unui atac de cord.


Cu toate ca alergiile la parul de pisica sunt destul de frecvente, Alan Beck, , directorul The Center for Human-Animal Bond de la Purdue University School of Veterinary Medicine, spune ca in cazul copiilor este bine sa fie lasati sa se joace cu puii de pisica. Motivul? Cele mai multe alergii le dezvolta copiii care nu au avut contact cu pisicile...


Cum iti influenteaza PESTII viata


Acvariul cu pesti reprezinta o buna metoda de relaxare. Se spune ca este alternativa cea mai buna daca esti stresata sau alergica la parul de animale.


Un studiu arata ca efectul privirii timp de 20 de minute al unui acvariu este asemenator cu cel al hipnozei.


Cum iti influenteaza PASARILE viata


Pasarile au un efect relaxant si energizant asupra ta. S-a demonstrat ca daca privesti mai multe minute pasarile de companie iti scade tensiunea arteriala.

 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)