loading...
Sex
Home   »  Dragoste & Sex   »   Sex   »   10 moduri prin care Facebook iti strica relatia

10 moduri prin care Facebook iti strica relatia

Facebook ocupă de ceva timp o parte importantă în viață noastră. Fie că ești o persoană care practic trăiește în mediul virtual sau îți verifici contul de Facebook mai rar, trebuie să recunoști că acest mediu îți poate influența viață amoroasă. Acest lucru se întâmplă doar dacă permiți că lucrurile care se petrec pe Facebook, într-un mediu virtual, să te influențeze în viață offline. 

 
 Toate activitățile care au loc pe Facebook pot fi proiectate în realitatea de zi cu zi și astfel poți luă decizii importante bazate pe ceea ce ți se pare ție că vezi și nu pe fapte reale.
 
   
 
Iată 10 moduri în care Facebook îți poate sabota relația de cuplu:
 
   
 
1. Statusul de relație
 
De aici începe totul. Cunoști un băiat de puțină vreme, ați ieșit la câteva întâlniri și ați petrecut două weekend-uri împreună. Toate bune și frumoase până la întrebarea: "Ne schimbăm statusul pe Facebook că suntem într-o relație?". Problemele apăr atunci când unul dintre voi nu vrea să facă publică relația pe care o aveți. Și așa încep să apăra semnele de întrebare, nesiguranța, etc. Înainte de a face "pasul cel mare" și a anunța pe Facebook că, într-adevăr, sunteți împreună, așteaptă un timp până ce relația voastră devine destul de solidă încât să nu va pese de un simplu status afișat pe un site de socializare.
 
   
 
2. Fotografii vechi
 
Se presupune că deja sunteți prieteni și pe Facebook, așa că știe deja ce poze ai postate. Discuții pot apărea de la poze vechi, făcute înainte de a va cunoaște sau înainte de a deveni un cuplu.  
 
   
 
3. Etichetare greșită
 
Problemele apăr în momentul în care unul dintre voi a urcat în cont poze în care apăreți împreună și nu s-a dat "tag" cum trebuie. El se poate supără că etichetezi prea multe poze cu el, iar tu te poți enerva că nu îți place cum arăți în pozele postate de el. Oricum, că regulă generală, niciodată să nu te etichetezi doar tu într-o poze în care apari cu el, poate crede că îți e rușine cu el sau că vrei să îl ascunzi.  
 
   
 
4. Lipsă de afecțiune online
 
Femeilor le place să primească semne de afecțiune de la iubiții lor, asta e clar. De aceea, nu ai de ce să te superi dacă el nu te bagă în seamă prea mult pe Facebook. Important este ceea ce se întâmplă în față monitorului, nu câte like-uri îți da.
 
   
 
5. Fostul tău
 
Tot trecutul tău poate fi accesat pe Facebook, dacă accepți să detaliezi acest aspect, bineînțeles. Toate acestea pot fi foarte ușor șterse, poze, statusuri, comentarii.
 
   
 
6. Fostă lui
 
Ai putea crede că vrei să știi cu cine a mai fost el înaintea ta, dar în realitate chiar NU vrei așa ceva. Poate câteva dintre ele se află încă în lista lui de prieteni, îi postează diverse pe profil, îi comentează la diverse poze și tot așa. Înainte de a face o criză de gelozie, ia acest lucru că pe un avantaj. Nu te comportă că o iubită posesivă, ci bucură-te că el e acum al tău. Asta nu înseamnă că nu trebuie să studiezi "dușmanul" cu atenție.
 
   
 
7. Gelozie
 
Fiecare persoană cât de cât atrăgătoare are cel puțin un admirator pe Facebook, este inevitabil. Acest lucru este valabil pentru amândoi. Dacă iubitul tău arată bine și vezi cum aceleași și aceleași domnișoare apreciază absolut tot ce el postează pe Facebook, gândește-te că și tu îi ai pe ai tău. Probleme încep să apăra în momentul în care el le stimulează cumva pe aceste "fane".
 

 

8. Mesajele tale
 
Întotdeauna, dar întotdeauna apăsa "log ouț" când ieși de pe Facebook. Dacă ești acasă la el și te loghezi în cont, e posibil să uiți pagină deschisă. În acest fel, mesajele tale pot fi citite, intenționat sau din greșeală. Chiar dacă știi că nu ai niciun mesaj care să provoace suspiciuni, nu poți știi ce i s-ar putea părea suspect.  
 
   
 
9. Mesajele lui
 
Aici, că și la punctul 8, intervine în primul rând problemă încrederii. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să NU citești mesajele de pe Facebook, chiar dacă ai ocazia. Orice cuvânt poate fi interpretat, orice semn întors pe toate părțile, fără un motiv solid. Dacă ai ocazia, NU le cîți.
 
   
 
10. Activitatea
 
De ceva timp, noile îmbunătățiri făcute la Facebook îți permit să vezi absolut tot ce fac prietenii tăi, ce poze plac, ce videoclipuri, unde comentează etc. De la a aruncă un ochi întâmplător în colțul de sus din dreaptă monitorului până la o adevărată obsesie demnă de un detectiv particular e un singur pas. E normal că oamenii să interacționeze cu prietenii lor și în mediul virtual. Important însă este și cum o fac. E ok să te uiți la poză la care a comentat iubitul tău, dar nu îi urmări absolut orice mișcare pă care o face pe Facebook.
 
Cititi mai multe despre: relatii facebook facebook relatia facebook

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)