loading...
Arta Cadoului
Home   »  Evenimente   »   Arta Cadoului   »   AZAY - Cadouri inspirate pentru nuntile acestei veri!

AZAY - Cadouri inspirate pentru nuntile acestei veri!

Locatii in aer liber spatioase si pline de verdeata, flori , malul marii, un castel, un hotel special, un loc unic , rochii alese fara constrangeri si zile lungi de vara si nopti calduroase … pentru cele mai frumoase nunti ale anului… Nici un nor, nici o umbra…. Apare insa “o problema” …. Ce cadouri sa ducem ?Oare li se potrivesc?Daca mai au? Ne trebuie ceva care sa le aminteasca de noi ….


In astfel de cazuri trebuie sa va vina in minte singura solutie salvatoare: AZAY, elegantul boutique din Calea Victoriei 134, o destinatie de neratat in alegerea celor mai  inspirate cadouri pentru nunta!
2-a-doua-imagine.jpg


De mai bine de cinci ani  AZAY este  sinonimul elegantei si rafinamentului regal  in Arta Cadourilor! De la consilierea inspirata si personalizarea produselor alese, la impachetarea impecabila si livrarea gratuita oriunde in lume, serviciile exclusive si grija pentru detalii fac din AZAY un partener inegalabil.Elegantul boutique aflat vis –a –vis de parcarea spatioasa amenajata in fata Palatului  Stirbei de pe Calea Victoriei te intampina cu o atmosfera aproape unica in Bucuresti: elegant si princiar, luminos si primitor in acelasi timp.
3-atreia.jpg


Pentru cadouri unice, optiunile sunt nenumarate: portelanuri, cristal, argint, bijuterii sau jasper, materialul unic si special inventat acum mai bine de 200 de ani de englezul Wedgwood si care i-a adus faima de primul Furnizor Oficial al Casei Regale a Marii Britanii.


Splendide seturi din portelan englezesc sau de Limoges pot fi achizitionate la bucata fara a exista obligativitatea achizitionarii unui set integral, ceea ce face din seturile pentru ceai sau pentru aperitive de exemplu niste optiuni remarcabile. Modelele variaza de la clasic si elegant la modern si contemporan, trecand cu usurinta prin stilul britanc OLD COUNTRY GARDEN, cu celebrii trandafiri englezesti sau prin cel francez ultra rafinat cu finisaj Bisquit ori delicate volute Art Nouveau.


Wedgwood, iconica marca britanica de portelan este o alegere extraordinara pentru un cadou pentru nunta. Seturile sale pentru masa, pentru ceai sau pentru desert sunt admirate si apreciate peste tot in lume, aflanduse pe mesele celor mai rafinati clienti. Insasi Regina Elisabeta a Marii Britanii si-a dorit sa aibe pentru dineul regal de dupa oficierea nuntii, un set integral de masa creat de WEDGWOOD.la-paragraful-cu-regina-elisabeta.jpg


Tacamurile sunt si ele atat de variate incat incepand cu modelele noi, minimaliste, cu trasaturi severe pana la cele  “antique”,  interpretari  fine ale stilurilor antice clasice fac o adevarata parada a imaginatiei artistice a maestricor care le-au conceput. Fie ca sunt modele simple si contemporane ori  variante elaborate de decoratie baroque ori art deco tacamurile sunt argintate,  acoperite cu argint si aur, doar cu aur ori sunt realizate integral din argint.


O alta varianta extrem de apreciata de cadouri sunt propunerile maestrului italian MARIO CIONI care realizeaza din cristal suflat si modelat manual adevarate mici comori: splendide  seturi de pahare, obiecte decorative pentru interior cu design inovator, premiate la targurile internationale, piese pentru birou din cristal translucid, colorat sau din foarte specialul cristal negru sau vaze si cupe din cristal ce vor vorbi pentru dumneavoastra cu rafinament si eleganta. Alaturi de creatile Mario Cioni sta o alta colectie italiana de obiecte decorative realizate dupa o tehnica unica in lume, brevetata in anul 2011, tehnica de fusiune ce permite placarea cu argint a sticlei colorate in prealabil si realizarea unor finisaje absolut inovatoare.


La AZAY veti gasi in exclusivitate in Romania Linia de Cadouri pentru nunta semnata de catre celebra creatoare Vera Wang, declarata “Zeita nuntilor princiare”, ce cuprinde delicate piese din crital, portelan sau artint cu crital, innobilate de elementele decorative care au adus reputatia designerului american: trandafirii albi si fundita Dragostei, o interpretare artistica a panglicilor afate pe minunatele sale rochii de mireasa. De semenea va veti bucura sa descoperiti o propunere unica: linia de cadouri pentru NASI creata de catre casa Arthur Price of England, Furnizor Oficial al Casei Regale a Marii Britanii si Irlandei de Nord pentru produse argintate.
la-paragraful-cu-vera-wang-poza-a-doua.jpg


Fiecare cadou ales va fi impachetat cu cea mai mare grija si va fi insotit de o felicitare personalizata. Daca va doriti ca  acesta sa fie livrat la o anumita data si mai ales la o anumita dresa, AZAY se va ocupa sa fie livrat, gratuit oriunde in lume.
impachetatul-final.jpg


Varianta codourilor cu poveste, asemeni pieselor din cristal, portelan sau argint de la AZAY nu sunt doar obiecte cu valoare artistica, chiar daca inmagazineaza arta si priceperea unor artizani renumiti si traditia a sute de ani de experienta, ci vor fi adevarate declaratii de stil si eleganta, care de-a lungul timpului isi vor creste valoarea patrimoniala ajungand adevarate mici comori. Si ele vor vorbi celor care le-au primit despre dumneavoastra cum doar cadourile inspirate stiu sa o faca: cu dragoste si atentie, cu frumusete si bucurie…

Cititi mai multe despre: azay

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)