loading...
Arta Cadoului
Home   »  Evenimente   »   Arta Cadoului   »   AZAY, din 11 Mai - Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

AZAY, din 11 Mai - Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Suntem onorati sa va anuntam ca Sambata 11 Mai  AZAY primit titlul de  Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei,  in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Elisabeta, in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Margareta, Principele Radu  si Principele Nicolae ai Romaniei.

 

“Familia Regala a Romaniei apreciaza AZAY nu doar pentru ca deschide publicului roman piata produselor internationale de elita ci si pentru serviciile speciale de consultanta pe care AZAY le ofera acordand clientilor posibilitatea testarii, cunoasterii si personalizarii produselor intr-un cadru placut. Pentru aceste motive Majestatea Sa Regele  prin Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare acorda AZAY titlul de Furnizor Oficial Al Casei Regale a Romaniei pentru o perioada de trei ani” ...se arata in textul ce a precedat inmanarea de catre Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Titlului de Furnizor, doamnei Lorina Seres, Managing Partner AZAY


Sinonim cu bunul gust, eleganta si distinctia in Arta aranjarii mesei AZAY este de mai bine de 5 ani  reper in alegerile celor care apreciaza frumosul, nobletea si maiestria lucrurilor cu adevarat valoroase. Cele mai fine si pretioase colectii de servicii de masa, tacamuri sau pahare, obiecte decorative si cadouri sunt prezente in magazinul- boutique de pe Calea Victoriei 134 dupa o riguroasa selectie a celor mai prestigioase ateliere si manufacturi din intreaga lume detinatoarea ale titlului de Furnizori ai Caselor Regale  ale Lumii.


"Oferirea Titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a Majestatii Sale Regele Mihai I ne onoreaza, ne responsabilizeaza si in acelasi timp ne reconfirma faptul ca selectiile marcilor si produselor noastre sunt cele potrivite pentru cei care ne sunt modele de eleganta, noblete si prestigiu ! Suntem mandri ca produsele AZAY se gasesc pe masa Majestatilor Lor si Altelelor Lor Regale in Palatul Elisabeta si la Castelul de la Savarsin si ca au fost apreciate de membrii Familiei Regale.” a  declarat Lorina Seres.


Astazi seturi din portelan englezesc sau piese deosebite din cristal florentin innobileaza mesele si interioarele celor mai sofisticati si exigenti clienti precum si ultra-elegante si exclusiviste locatii private sau de cinci stele  din  Romania si strainatate.


AZAY  reprezinta in Romania celebrul grup britanic  WATERFORD-WEDGWOOD-ROYAL DOULTON si casa  ARTHUR PRICE of ENGLAND – Clive Christian  ambele companii avand titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Marii Britanii. Reprezinta de semenea prestigioasa companie istorica de portelan de Limoges J.L.COQUET- declarata Manufactura de patrimoniu de catre Guvernul Francez, atelierele de cristal florentin  MARIO CIONI- detinatoare a numeroase premii internationale de design, marcile exclusive ROYAL ALBERT,  VERA WANG,  KENZO, GORDON RAMSEY si manufactura britanica  ROYAL BUCKINGHAM .


Pentru a cunoastre produsele AZAY precum si pentru a primii detalii despre serviciile exclusive oferite clientilor nostri va asteptam in vizita la magazinul boutique din Bucuresti, Calea Victoriei 134, sa vizitati siteul : www.azay.ro, profilul de Facebook sau va invitam sa ne scrieti la office@azay.ro


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)