loading...
Arta Cadoului
Home   »  Evenimente   »   Arta Cadoului   »   Brasovenii au alergat la Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san

Brasovenii au alergat la Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san

Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san organizate la Brasov de asociatia Casiopeea a reunit peste 950 de brasoveni, adulti si copii.


Acestia au ales sa isi petreaca dimineata pe aleile de SUB TAMPA, in numele sportului, al sanatatii si al solidaritatii. Prin participarea lor la Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san, participantii redau speranta si incredere femeilor care vor beneficia de protezele mamare achizitionate in urma acestui eveniment.


Organizatorii, sponsorii si participantiis-au reunit in jurul aceastei cauze aducand in atentia tuturor cat de important este sa nu fii indiferent la nevoile femeilor diagnosticate cu cancer la san. Campioanele mondiale Corina Ungureanu si Claudia Presecan s-au aliniat la start alaturi de toti brasovenii veniti pe aleile de sub Tampa.


Crosul Casiopeea, evenimentul de strangere de fonduri, a fost sustinut de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză din România, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Alianta Franceza si Primaria Municipiului Brasov; beneficiari idirecti ai evenimentului sunt femeile ce sufera de cancer la san din Brasov.


In urma editiei de anul trecut - prima editie din Brasov- au fost donate 250 de proteze mamare.


Asociatia Casiopeea multumeste cetatenilor sportivi ai Brasovului si ii felicita pentru umanitatea si pentru spiritul civic de care au dat dovada!


Fiecare participant poate fi considerat un invingator, la categoria solidaritate. Insa cativa au plecat acasa si cu premii, oferite cu sprijinul partenerilor. Astfel, categoriile crosului isi anunta mandrii castigatori:


Adulti - Doamne: Spiridon Elena Alina

Adulti - Domni: Campan Bogdan

Corporate challenge : GDF Suez Energie Romana


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)