loading...
Tendinte
Home   »  Moda   »   Tendinte   »   Camasa alba e in top in 2015. Cum se poarta?

Camasa alba e in top in 2015. Cum se poarta?

Cămașa albă este o piesă vestimentara care, cu sigueranță, nu lipsește din garderoba unei femei.

Deși un obiect simplu, cămașa albă poate fi "adusă la viață" prin diverse accesorii, bijuteriile sau de ce nu, alte obiecte vestimentare. Iată în ce combinații se poartă cămașa albă anul acesta.

 

În ținute feminine. Cămașa albă oferă un aer serios unei ținute, mai ales dacă este purtată cu o fustă midi. Dacă vrei să ieși puțin în evidență atunci pune peste cămașă o rochie de ocazie. Cu siguranță nu vei trece neobservată. În tendință rămân și carourile, așa că poți opta și pentru un look de școlăriță.

 

În outfituri smart casual moderne. Cămașa poate fi purtată în nenumărate moduri: sub un pulover, sub o capă mai elegantă și cu o fustă clasică. Completează această ținută cu o pereche de pantofi stiletto sau cu cizme peste genunchi, iar imaginea creată va fi de milioane.

 

 moda2.jpg

 

În ținute masculine. Pentru a crea o astfel de ținută ai nevoie de câteva influențe masculine cum ar fi blugi boyfriend sau un sacoul cu o croială masculina. Acestea pot fi combinate cu o jachetă de pile, o pălărie, ochelari de soare sau un accesoriu cu animal print.

 

moda3.jpg

 

În outfituri sport chic. Stilul acesta câștigă tot mai mult teren în 2015, așadar cămașa albă face furori în combinație cu blugi sau fuste asimetrice cu tente sport.

 

 

moda4.jpg

 

Cititi mai multe despre: moda 2015 camasa alba femei

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)