loading...
Stiri mondene
Home   »  Divertisment   »   Stiri mondene   »   Cand a ajuns Alin Ionescu la locul accidentului Cristinei Spatar

Cand a ajuns Alin Ionescu la locul accidentului Cristinei Spatar

Alin Ionescu a scos miercuri asul din maneca in casnicia cu Cristina Spatar. Omul de afaceri a confirmat ca cei doi vor divorta, informatie ce se vehicula de mai mult timp in cercurile mondene.

La scurt timp, de la acest anunt, artista a fost implicata intr-un accident rutier, an urma caruia s-a lovit puternic la cap si si-a distrus bolidul in valoare de 80.000 de euro.

Cantareata se afla la volanul mașinii sale, in localitatea Crevedia, unde se afla vila celor doi. Conform martorilor de la fața locului, Cristina Spatar a scapat nevatamata, insa bolidul de lux, in valoare de aproximativ 80.000 de euro, a fost serios avariat. Ca o ironie a sorții, accidentul s-a petrecut in fața unei biserici, iar vinovat pentru impactul violent se face șoferul celeilalte mașini, care a intrat direct in bolidul cantareței.

ZoomSotul Cristinei a venit la locul accidentuluifoto: arhiva personala

Deși se pregatesc sa divorțeze, soțul Cristinei a ajuns la scurt timp dupa producerea impactului la locul accidentului. martori au declarat pentru Click! ca omul de afaceri a venit la 20 de minute si s-a interesat de starea de sanatate a sotiei sale, care i-a daruit doi copii. 

Solista a ajuns la spital pentru a fi supusa unor analize amanuntite. Pentru a-i liniști pe toți cei care s-ar fi putut ingrijora pentru ea, Cristina a povestit cum au stat lucrurile: "Nu mi-a acordat prioritate un domn și am incercat sa il evit. Noroc cu airbag-urile. Cu ajutorul lui Dumnezeu am scapat. Aproape de casa mea s-a intamplat, chiar voiam sa ii scot pe cei mici din oraș. Eram aproape de casa, pe un drum mai micuț. Ma doare foarte tare capul, eram singura in mașina. Dumnezeu a facut sa trec peste asta. Nu știu ce viteza aveam. Impactul a fost aproape frontal. Am fost la spital. Este 0 alcoolemia, mi-au dat niște pastile pentru cap și sa ma liniștesc, mi s-au facut analize. Eu m-am lovit foarte tare la cap și sper ca maine sa ma simt bine. Ma dor genunchii, ma dor brațele, este varza mașina. M-au scos niște domni din mașina, mi-au dat apa", a spus solista. 

 » vezi articolul original


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)