loading...
Cum il cuceresti
Home   »  Horoscop   »   Cum il cuceresti   »   CAT DE GELOSI sunt BARBATII IN FUNCTIE DE ZODIE

CAT DE GELOSI sunt BARBATII IN FUNCTIE DE ZODIE

GELOZIA este un motiv de tensiuni in toate relatiile, de aceea toti tindem sa evitem astfel de parteneri. Totusi, un comportament de om GELOS are legatura si cu ZODIA in care este nascut iubitul tau.  

 

Iata CAT DE GELOSI SUNT BARBATII IN FUNCTIE DE ZODIE


CAT DE GELOS e Berbecul


Berbecului ii place competitia. Cand isi simte amenintata pozitia de "lider" se da peste cap pentru a nu o pierde: cadouri scumpe, atentii etc. Va lua totul in serios si va trata problema cu onoare.


CAT DE GELOS e Taurul


Cand sunt gelosi, Taurii fie sunt furiosi ca un tunet, dau cu pumnul in masa si sunt agresivi, fie sunt calmi, cu picioarele bine infipte in pamant. Mai exista si o a treia categorie din care fac parte barbatii suspiciosi. Tot timpul isi pun semne de intrebare si tot timpul isi spun "Dar daca?".


CAT DE GELOSI sunt Gemenii


Pentru Gemeni, gelozia aproape ca nu exista. Cu cat sunt mai multi barbati interesati de o femeie, cu atat ei si-o doresc mai mult. Si se pricep la asta. Suna de sute de ori, trimit mesaje, fac tot posibilul ca el sa fie alesul si nu alt barbat.


CAT DE GELOS e Racul


Barbatii Raci sunt foarte gelosi, insa nu se manifesta agresiv. Dimpotriva, ei iau mina omului bun care nu merita sa fie inselat. Cea mai frecventa replica a lor este "Cum ai putut sa-mi faci una ca asta?! Eu sunt bun, nu merit asa ceva!"


CAT DE GELOS e Leul


Gelozia ii face pe Lei foarte furiosi. Insa aceasta furie nu si-o manifesta prin agresivitate, ci prin ignoranta. Iubita Leului face parte din "achizitiile" personale si nimeni altcineva nu are voie sa atinga.


CAT DE GELOASA e Fecioara


Cand este gelos, barbatul Fecioara da dovada de un cinism greu de inchipuit, spune cuvinte care dor. Dar, desi se da dur, sufera si are atitudini autodistructive: decadenta, betie, tatuaje, piercing-uri.


CAT DE GELOASA e Balanta


Cand este gelos, barbatul Balanta intra in competitie, insa nu ca ceilalti barbati acordand atentie femeii, ci acordandu-si atentie siesi. Pentru a impresioana, isi alege cele mai potrivite haine, se aranjeaza, se pune la punct, astfel incat sa fie cel mai atragator barbat si femeile sa roiasca in jurul lui.


CAT DE GELOS e Scorpionul


Cand sunt gelosi si se simt in pericol, Scorpionii apeleaza la amenintari. De obicei nu le pun in practica, insa amenintarile cu sinuciderea sunt o practica. "Mai bine mor decat fara tine!", poate fi o replica des intalnita.


CAT DE GELOS e Sagetatorul


Chiar daca nu au motive de ingrijorare, barbatii Sagetatori sunt pregatiti de lupta. Sunt destul de paranoici si vad amentintari la orice pas. Au nevoie tot timpul de asigurari ca inca exista dragoste pentru ei.


CAT DE GELOS e Capricornul


Capricornii sunt detectivi innascuti. Tot timpul atenti la cele mai mici detalii pentru a nu fi luati prin surprindere. Iar cand sunt gelosi, ii depasesc pe Berbeci si Scorpioni la un loc, transformandu-se intr-o prezenta demonica de-a dreptul. Desi pretind ca nu sunt gelosi, cauta toate informatiile despre rival pentru a-i afla punctele slabe.


CAT DE GELOS e Varsatorul


Atunci cand se simte amenintat, barbatul Varsator, abandoneaza lupta. Nici macar nu o incepe. Va disparea pur si simplu, fara nicio vorba, vreun telefon, vreun mesaj care sa-ti dea de inteles ca a plecat.


CAT DE GELOSI sunt Pestii


Cand sunt gelosi, barbatii Pesti intra intr-un program de autodistrugere: nu se mai ingrijesc, fumeaza mult, beau mult, isi fac piercing-uri, tatuaje, conduc cu viteza, nu dorm. Durerea ii face sa se simta unici.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)