loading...
Tendinte
Home   »  Moda   »   Tendinte   »   Ce accesorii marsala se poarta in 2015

Ce accesorii marsala se poarta in 2015

Anul acesta se poartă Marsala și cu siguranță toate femeile știu acest lucru. Indiferent că vorbim despre îmbrăcăminte, accesorii, decorațiuni și altele, marsala rămâne în trend. Chiar și cei mai renumiți designeri au introdus în colecțiile și prezentările lor această culoare.

Creatorii de modă ne îndeamnă să nu ne limităm doar la haine, ci să abordăm culoarea anului și în accesorii. Astfel că ne sunt recomandate accesoriile din blană. Acestea au revenit puternic și au prins primele poziții în materie de preferințe. Dacă hainele din blană sau vestele par prea mult, atunci cu siguranță o geantă va fi mai potrivită.

 

Nici încălțămintea nu trece neobservată, așadar niște botine în culoarea marsala vor atrage atenția într-un mod pozitiv. Poți opta pentru botine doar ca să mai animi ținuta, deoarece această culoare oferă rafinamentul și eleganța pe care ar trebui să le poarte orice femeie.  De asemenea, acestea pot fi și decupate, iar liniile simple pot fi combinate cu finisaje excentrice, sau tăieturi care golesc într-un mod senzual piciorul.


Gențile statement sau clutch-urile  sunt și ele la modă, dar tot în culoarea anului. Gențile pot fi accesorizate cu imprimeuri, franjuri sau animal print, în timp ce clutch-urile trebuie să fie excentrice, cu inele sau doar cu aplicații discrete.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)