loading...
Sex
Home   »  Dragoste & Sex   »   Sex   »   Ce isi doresc femeile in timp ce fac sex

Ce isi doresc femeile in timp ce fac sex

În ultima vreme, femeile de pretutindeni sunt mai interesate ca oricând de tot ceea ce ține de sexualitatea lor.


Și nici nu este de mirare, după sute de ani în care nevoile lor sexuale au fost oprimate, femeile au hotărât să se bucure mai mult ca oricând de plăcere.

Nu puțini sunt cei care vor să știe ce își doresc, de fapt femeile, în timpul unei partide de sex. Ca femeie, probabil că știi deja ce te satisface cel mai mult, dar poate nu ar strica să te familiarizezi cu cele mai populare fantezii.

 

1. Oricât de mult ai tânji după orgasm, este clar cp nu este tot ceea ce contează într-o partidă de sex. Femeile adoră să fie sărutate, dezmierdate și alintate cât mai mult, așa că orice bărbat ar trebui să stie ca pentru o femeie plăcerea supremă nu este ultima frontieră. Și, în fond, ce rost are să te grăbești? Lucrurile atât de plăcute ar trebui să dureze la infinit.


2. Femeile au nevoie de preludiu, un fapt neînteles de foarte mulți dintre bărbați. Dacă te confrunți cu această problemă, încearcă să îi spui iubitului tău ceea ce simți, fă-l să înțeleagă că o partidă de sex nu este un concurs contra cronometru.

3. Orice femeie adoră să vadă că iubitul ei o dorește cu adevărat, mai ales în timpul sexului. Așa că, orice partener ar trebui să știe că acesta este momentul propice pentru a-i face complimente iubitei sale. De asemenea, multe femei adoră să le fie lăudate performanțele sexuale, atât timp cât complimentele sunt "de calitate" și nu încalcă legile bunului simț.
 
 
4. O să rămâi uimit, dar femeilor le place să vorbească și în timp ce fac amor. Așa că, nu este ceva greșit, atât timp cât conversația este una erotică, menită să stârnească și mai mult spiritele.
 
   
 
5. Șoaptele fierbinți sunt alt lucru pe care femeile îl adoră în timp ce fac sex. Trebuie să recunoști că nimic nu este mai sexy decât partenerul tău, încercând să te facă să te simți cât mai bine.
 
 
Pe scurt, orice femeie va fi satisfăcută atât timp cât partenerul ei îi înțelege nevoile. Scopul ultim nu este intotdeaua orgasmul, acțiune în șine fiind mai importantă pentru orice femeie.  

Cititi mai multe despre: sex femei nevoi sexuale

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)