loading...
Flirt
Home   »  Dragoste & Sex   »   Flirt   »   Ce noroc ai in dragoste in functie de ziua in care te-ai nascut

Ce noroc ai in dragoste in functie de ziua in care te-ai nascut

Potrivit astrologiei, ziua în care ne-am născut ne dă anumite caracteristici ce pot să ne influenţeze viitorul.


Acest lucru se întâmplă deoarece fiecare zi a săptămânii este dominată de o anumită planetă.

Astrologii argentinieni au întocmit o listă cu caracteristicile oamenilor în funcţie de ziua în care s-au născut şi norocul pe care aceştia în au în viaţa amoroasă.


DACĂ TE-AI NĂSCUT LUNI
: Deși aveți multă vitalitate, nu aveți încredere în forțele proprii și sunteți destul de pesimiști. Sunteți pasionali, nu va mulțumiți cu orice, va place dreptatea și bunul gust. Nu aveți încredere în parteneri.


DACĂ TE-AI NĂSCUT MARŢI: Sunteți plini de energie și dinamism. Nu va lăsați până nu va vedeți visele împlinite. Totuși, obișnuiți să va grăbiți și trebuie să aveți grijă să evitați conflictele. Va place să primiți dovezi de dragoste.


DACĂ TE-AI NĂSCUT MIERCURI: Sunteți deschiși și spontani. Sunteți cei mai apreciați la locul de muncă, datorită calităților înnăscute. Sunteți eleganți, dar și cam invidiați. În iubire, sunteți foarte sensibili și destul de geloși.


DACĂ TE-AI NĂSCUT JOI: Cei născuți joi sunt optimiști, senzuali și veseli. Aveți succes în dragoste, multe opțiuni, dar încercați să nu va lăsați în voia impulsurilor.


DACĂ TE-AI NĂSCUT VINERI: Sunteți iubitori, va plac muncile manuale și viață de familie. Criticile va fac rău. Perseverenți la muncă, conștiincioși.


DACĂ TE-AI NĂSCUT SÂMBATĂ: Sunteți introvertiți, păreți cam reci, dar în realitate nu este așa. Sunteți generoși și de nădejde în colectiv.


DACĂ TE-AI NĂSCUT DUMINICĂ: Aveți o viață plină de aventuri. Muncă este o parte esențială din viață voastră. Sunteți creativi și spontani.

Cititi mai multe despre: dragoste zi nastere dragoste zi nastere

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)