loading...
Tendinte
Home   »  Moda   »   Tendinte   »   Ce sa eviti sa porti atunci cand mergi la o petrecere

Ce sa eviti sa porti atunci cand mergi la o petrecere

Cu siguranță există, cel puțin, o petrecere pe lună la care vrei să mergi sau ești nevoiă să o faci. Fie că vorbim aici despre o aniversare, o promovare sau o ieșire în oraș, ținuta trebuie să fie una adecvată, atât evenimentului cât și corpului și personalității tale.


Evită să porți mereu ținută de vară. Este normal să ai măcar o rochie de vară preferată și să o consideri potrivită pentru orice eveniment, însă de multe ori poate fi alegerea greșită. De la dorința ta de a fi atractivă și de primi laudele celor din jur poți cădea ușor în cealaltă extremă, să atragi criticile. Optează mai bine pentru o rochie dintr-un material puțin mai gros, cu mâneci mai lungi, sau cu spatele gol.

 


Nu exagera. Indiferent de cât de extravagant este evenimentul, nu pune pe tine "toate hainele din dulap" și toate accesoriile, dar nu te duce nici prea comodă. Este important să te simți în largul tău în ținuta aleasă, dar asta nu înseamnă că poți să-ți iei bluzița ta preferată, pe care o ai de ceva vreme.

 

Evită ținuta office. Indiferernt de localul în care vei ajunge, și indiferent de eveniment,fie el o promovare la locul de muncă, nu opta pentru o ținută office. Petrecerea este petrecere și măcar aici poți evada de rutina zilnică, de hainele "de birou". De asemenea, accesoriile bine alese vor da un plus ținutei tale.

 

Așadar, ține cont de aceste mici sfaturi și cu siguranță vei avea parte de un party cel puțin interesant.

Cititi mai multe despre: party tinuta rochie accesorii

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)