loading...
Parul tau
Home   »  Frumusete   »   Parul tau   »   Ce spune despre tine modul in care iti aranjezi parul

Ce spune despre tine modul in care iti aranjezi parul

Coafura pe care o abordezi zi de zi, sau cea pe care o alegi pentru un eveniment special, sunt moduri prin care îți dezvălui personalitatea. Iată câteva exemple care îți vor da de gandit atunci când te vei hotarî ce tip de coafură vrei să porți.

 

1. Persoanele care își fac bucle sunt persoane deschise, amuzante, inimoase și spontane. De asemenea acestea acționează mult mai rapit și trec imediat la fapte. Femeile care își ondulează părul frecvent sunt luptătoare, generoase și pasionale.


2. Femeile care își ondulează părul doar puțin la vârfuri sunt emotive dar energice. Sunt ușor de rănit de către cei din jur, naive dar pentru care libertatea este foarte importantă.


3. Dorința unei femei de a-și îndrepta părul frecvent denotă faptul că tinde spre control și echilibru în viață. Simte nevoia să controleze orice aspect și să găsească liniștea interioară.


4. Cele care opteaza pentru un look natural, gata în câteva minute, sunt nerăbdătoare, impulsive, cărora nu le place să piardă timpul. De asemena sunt firi competitive care își cunosc bine drumul în viață.


5.Femeile care poartă coafuri hippie sunt creative și romantice și se lasă purtate de trăirile interioare mai mult decât ar trebui.


6. Părul scurt poate fi și el pus în valoare. Astfel, persoanele cu un astfel de look acordă atenție sporită detaliilor dar și exagerează în anumite privințe.


7. Persoanele care poartă cocuri opulente sunt cele cxare simt nevoia să fie  mereu în centrul atenției și au nevoie să știe că sunt admirate.


8. Femeile care poartă împletituri sunt cele care îi pun pe cei din jur pe primul plan. De asemenea o împletitura mai semnifică și rigurozitate, muncă și încredere.

 

9. Coafurile mai excentrice denotă dorința de independență și distracție. Femeile cu un astfel de look sunt dominate de libertate și nu suportă criticile.


10. Coada de cal semnifică faptul că acea persoană este încrezătoare, își cunoaște atuurile și nu renunță ușor la scopurile sale.


11.Dacă părul este accesorizat cu o bentiță atunci acea femeie este misterioasă, carismatică și are sex- appeal.

 

 

 

 

 

 

 

Cititi mai multe despre: coafura par ce spune coafura despre tine

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)