loading...
Medicina naturista
Home   »  Sanatate   »   Medicina naturista   »   Ceaiul de rozmarin: ajutor in cazul unor boli complicate

Ceaiul de rozmarin: ajutor in cazul unor boli complicate

Deși rozmarinul este o plantă folosită mai mult pe post de mirodenie, în bucătărie, iată că mai are și alte efecte miraculoase.

Consumat sub formă de ceai, acesta previne boli complicate dar mai încetinește și îmbătrânirea.

 

Rozmarinul ajută la îmbunătățirea funcției cerebrale și previne acele declinuri psihice. Această plantă stimulează memoria și capacitatea de învățare și de asemenea ajută la controlarea emoțiilor.

 

Foartă multă lume se confruntă cu afecțiunile renale. Ei bine, se pare că rozmarinul are efecte pozitive și în acest caz. De cele mai multe ori aceste afecțiuni nu sunt depistate în timp, tocmai de aceea consumul ceaiului de rozmarin din timp poate preveni sau ameliora afecțiunile renale. Rozmarinul are efect diuretic și curăță sedimentele de la rinichi.

 

Afecțiunile cardiace sunt alte probleme des întâlnite. În acest caz, rozmarinul acționează prin imbunătățirea circulației sângelui și curățarea acestuia de grăsimi.


Consumat cu regularitate, ceaiul de rozmarin încetinește procesul de îmbătrânire, deoarece furnizează organismului o mulțime de vitamine, minerale și antioxidanti care iți protejează corpul de radicalii liberi.

Cititi mai multe despre: rozmarin ceai medicina boli complicate

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)