loading...
Evenimente
Home   »  Evenimente   »   Evenimente   »   Cel mai nou ”stup al frumusetii” dedicat abordarii holistice a ingrijirii și sanatatii

Cel mai nou ”stup al frumusetii” dedicat abordarii holistice a ingrijirii și sanatatii

După o lungă călătorie de 36 de ani în jurul lumii, APIVITA deschide primul magazin în București - THE APIVITA STORE  . Magazinul este localizat la primul etaj din Băneasa Shopping City, fiind o nouă dovada a succesului APIVITA în România, care a început înca din 2010, prin parteneriatul cu Sensiblu.

 

Designul este aliniat cu conceptul de bază al tuturor magazinelor APIVITA din întreaga lume, cuprinzând filozofia unica, valorile și sursele de inspirație ale companiei . Într-un loc special , clientul poate experimenta puterea naturii, secretele societății albinelor, bogata floră grecească și abordarea holistică a sănătății și frumuseții.


În interiorul magazinului APIVITA, produsele sunt realii protagoniști, combinând în prezentarea lor un design tradițional cu diverse accente personalizate. Clientul va putea regăsi 300 de produse de înfrumusețare și îngrijire pentru femei, bărbați și copii, produse naturale, eficiente și holistice, ce există la momentul actual în întreaga lume.


Intrând în magazinul APIVITA, vizitatorul va fi întâmpinat de o masă lungă, simbolul celebru al ospitalității grecești, pe care se va afla întotdeauna o ceașcă de ceai cald cu miere, care este o expresie a  înțelepciunii, științei și naturii Greciei.


Noul magazin APIVITA este rezultatul unei lungi călătorii, pline de cunoaștere și experiențe minunate.


În toți acești ani, modelele de inspirație APIVITA – flora bogată a Greciei, societatea albinelor și abordarea holistică a lui Hippocrate asupra sănătății și frumuseții - au fost fost folosite în cel mai bun mod pentru a crea cele mai inovative, naturale și eficiente produse.  


Te așteptăm în magazinul APIVITA pentru a descoperi în fiecare dintre produsele noastre  o valoare și o unicitate specială, împreună cu filozofia și viziunea unei  lumi mai verzi, mai sustenabile. Trăiește experiența cu toate simțurile. Miroase, gustă, atinge, ascultă ospitalitatea și liniștea unui spațiu aparte.


Pentru noi, APIVITA înseamnă mai mult decât un produs. Este un mod de viață.


Produsele APIVITA sunt create în fabrica Bioclimatică din Markopoulo, Attica, Grecia și sunt disponibile în farmacii si magazine proprii din Grecia și alte 14 tari din lume.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)