loading...
Sex
Home   »  Dragoste & Sex   »   Sex   »   Cele mai bune pozitii sexuale pentru orgasme simultane

Cele mai bune pozitii sexuale pentru orgasme simultane

Se intampla destul de rar ca ambii parteneri sa aiba orgasm in acelasi timp... Acest lucru tine de foarte multi factori, printre care se regasesc si pozitiile sexuale.  

 

Femeile au in general orgasm dupa ce clitorisul le-a fost stimulat intens. Orgasmele prin stimularea punctului G sunt destul de rare.


Cea mai buna pozitie pentru ca ambii parteneri sa ajunga la orgasm este cea in care femeia sta deasupra. In acest mod, ea se misca libera, stimulandu-si clitorisul, iar partenerul o poate mangaia pe sani si o poate vedea in toata splendoarea sa, putand anticipa momentul in care aceasta va ajunge la orgasm, ejaculand si el in acelasi timp.


O alta pozitie in care ambii parteneri pot avea orgasm simultan este doggy style. Aici barbatul stimuleaza clitorisul partenerei cu degetele pana o va aduce la orgasm, in timp ce o si penetreaza vaginal pe la spate. Barbatii isi pot controla ejacularea astfel incat isi pot da drumul atunci cand simt ca partenera lor se apropie de orgasm.


Pozitia misionarului nu este foarte indicata pentru cei care vor sa aiba orgasm simultan. Pentru a ajunge mai repede la orgasm, barbatul poate sustine posteriorul partenerei cu mainile in timp ce o penetreaza adanc si incet, efectuand si miscari de frictiune inainte-inapoi si circulare.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)