loading...
Sex
Home   »  Dragoste & Sex   »   Sex   »   Cele mai frumoase femei din lume in 2013! Vezi aici topul!

Cele mai frumoase femei din lume in 2013! Vezi aici topul!

In fiecare an se face topul celor mai frumoase femei din lume. Ai idee cine ocupa pozitia fruntasa in anul care tocmai a trecut? Este blonda, are doi copii si este casatorita de peste 10 ani cu un interpret al unei renumite formatii de talie mondiala.  

 

Da, este chiar ea! Gwyneth Paltrow!

 

1. Gwyneth Paltrow

 

gwynethpaltrow2013.jpgA fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2013. Este o actrita talentata si renumita, care a castigat un premiu Oscar pentru filmul "Shakespeare in love".

2. Monica Belluci

 

monica_belluci_2013.jpg

 

A avut intotdeauna o grija deosebita in ceea ce priveste look-ul ei. A intors capetele de fiecare data, la fiecare aparitie a sa. Are o siluata de invidiat, un par superb si un zambet incantator.

3. Kerry Washington

 

 kerry-washington-2013.jpg

 

Este privita precum cea mai frumoasa dintre femeile de culoare si ocupa locul 3 in clasamentul celor mai frumoase femei din lume in anul 2013. Datorita talentului sau actoricesc si al infatisarii sale, Kerry a devenit celebra si este pozitionata printre cele mai cunoscute vedete ale lumii.

4. Angelina Jolie

 

angelina_jolie_beauty.jpg

 

Este un nume care nu necesita niciun fel de descriere. Este poate cea mai cunoscuta vedeta de pe intreg mapamondul. Este talentata, joaca in filme, dar face si acte de caritate.

5. Jessica Alba

 

 jessica-alba-2013.jpg

 


Are o silueta perfecta, ochi atragatori si un zambet angelic. Este sex-simbolul adolescentilor din America si apare in toate topurile  celor mai frumoase femei sau celor mai dorite femei din SUA.

6. Naomi Campbell

 

 naomi-campbell-13.jpg

 


Ocupa locul 6 in topul celor mai frumoase femei din 2013. Look-ul ei a atras milioane de fani din intreaga lume. Nu degeaba se numara printre cele mai cunoscute top modele de pe planeta.

7. Zooey Deschanel

 

 zooey-deschanel-13.jpg

 

Are niste ochi superbi si poate innebuni orice barbat cu o singura privire! Nasul ei, care nu este perfect, nu ii pune in umbra frumusetea.

8. Jennifer Lawrence

 

jennifer-lawrence2013.jpg

 

Este fericita posesoare ale unor trasaturi perfecte in ceea ce priveste fata ei. Are ochi frumosi, un trup sexy, o siluata de invidiat. A devenit cunoscuta in foarte putin timp, datorita frumusetii sale.

9. Halle Berry

 

 halle_berry_13.jpg

 


Ocupa locul 9 in clasamentul celor mai frumoase femei din lume in 2013. Este superba, are un trup fara de cusur si este foarte eleganta. Se remarca imediat intr-un grup de femei. Nu are cum sa treaca neremarcata!

10. Jennifer Lopez

 

 jennifer-lopez-13.jpg

 


Le are pe toate! Este frumoasa, talentata... canta, joaca in filme, merge la prezentari de moda, este o mama implinita... Este una dintre cele mai populare femei din lume! Ea si Angelina Jolie apar in visele a 99,9% dintre barbati!


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)