loading...
Accesorii
Home   »  Moda   »   Accesorii   »   Cele mai hot COLIERE ale anului 2015

Cele mai hot COLIERE ale anului 2015

Dacă zilele trecute am vorbit despre cele mai interesante tendințe ale modei din 2015, este necesar să trecem în revistă și ce se poartă în materie de accesorii.  

 

În anul 2015, totul se rezumă la..coliere și iar coliere! Așa că, dacă vrei să fii în centrul atenției vara aceasta, trebuie să-ți alegi unul care se potrivește perfect personalității tale.

 

 

 Iată ce modele de coliere se poartă:

 

 

 1. COLIERUL cu FRANJURI. Poate că ai remarcat că franjurile sunt unul dintre must-have-urile acestui sezon, așa că achiziționează-ți unul pe gustul tău, este perfect pentru vara aceasta. Îl poți asorta atât unui look hippie, cât și unei ținute casual, totul ține de atitudinea ta.

  colier-franjuri.jpg

 

 2. COLIERUL realizat din ÎMPLETITURI TEXTILE. Dacă vrei să ai parte de un look romantic, feminin, optează pentru un colier realizat din impleturi textile, decorat cu câteva accesorii metalice. Dacă vei alege unul colorat, vei fi pe val, culorile aprinse fiind elementul eye catch al oricărui accesoriu din 2015.

colier-statement.jpg

 

 

 3. COLIERE SUPRAPUSE. Stilul hippie este semnătura ta? Atunci un look nonconformist ți se potrtiveste perfect, așa că completează-ți ținuta cu câteva coliere statement. Nu uita să optezi și pentru unul de lungime medie, se potrtiveste de minune cu ținută compusă din pantaloni scurți din denim și o cămașă lejeră...

accesorii-hippie.jpg

 4. COLIERUL cu PANDANTIVE grele. Anul acesta, ar fi bine să spui adio bijuteriilor delicate, deoarece sunt la putere coliere cu pandantive generoase. Fie că sunt decorate cu pietre semiprețioase sau nu, aceste bijuterii vor face furori în vara lui 2015.

  colier-pandantiv.jpg

 

Sursa foto: pinterest.com

 

 

 

Cititi mai multe despre: coliere 2015 accesorii bijuterii 2015

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)