loading...
Tendinte
Home   »  Moda   »   Tendinte   »   Cele mai HOT tendinte VESTIMENTARE din 2016

Cele mai HOT tendinte VESTIMENTARE din 2016

Pentru că mai sunt câteva zile și vine primăvara cu siguranță vă întrebați care mai sunt noile tendințe în anul 2016. Se pare că anul acesta există articole vestimentare care revin, spre încântarea doamnelor și domnișoarelor.


Anul 2016 aduce în față dantela albă, fie că vorbim despre rochii, cămăși sau tricouri.


De asemenea, pantalonii evazați, pantofii cu platformă sau materialele cu carouri sunt câteva dintre obiectele vestimentare care revin anul acesta și sunt în atenția designerilor.


Cerceii neasortați au prins avânt, acest lucru după ce o perioadă s-a purtat cercelul unic. Geanta statement trebuie să fie un accesoriu nelipsit în garderoba fiecărei femei. Anul acesta geanta de tip Loewe Puzzle va fi vedetă. Pielea de antilopă se va purta indiferent de mod: fie trenciuri, fuste, pantaloni sau jachete. Trebuie să ai cel puțin o astfel de piesă vestimantară pentru a fi în trend.


Deși se vor purta în continuare pantofii cu toc, iată că pantofii cu platformă își vor reintra în drepturi și vor ocupa o poziție fruntașă în preferințe. Un alt "must have" al sezonului vor fi materialele cu imprimeuri, și nu orice tip ci carourile. Acestea vă vor duce look-ul către unul tineresc, neconvențional și mereu fresh.


Denimul, închis la culoare, se va distinge și el în anul 2016, și nu oricum ci în ținute mai mult elenante. Încălțămintea de baza a acestei primăveri vor fi sandalele tip gladiator, cool și foarte confortabile.


Moda anilor `70 reînvie și în 2016. Dacă ești nostalgică și ai trecut prin acele vremuri sau pur și simplu ti-ar fi plăcut, atunci acum ai această ocazie: pantalonii evazați vor fi la modă și nu au voie să lipsească.

Cititi mai multe despre: tendinte vestimentare 2015

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)