loading...
Tendinte
Home   »  Moda   »   Tendinte   »   Cele mai urate articole vestimentare din 2013

Cele mai urate articole vestimentare din 2013

Pana si marii designeri au incercat sa creeze diferite articole vestimentare si look-uri care nu vor ajunge nicaieri... pentru ca sunt urate! Si nu se pot asorta! Si nu se pot purta aproape nicaieri...  

 

 

In 2013, au fost foarte multe astfel de piese vestimentare si accesorii, care mai de care mai urate si imposibil de purtat.


Unele vedete au apelat la ele numai ca sa atraga atentia si comentariile critice, nicidecum sa le imbunatateasca look-ul sau sa le faca mai frumoase si mai aranjate.


Bluzele cu vedere la buric


Au fost la moda o buna perioada de timp, insa in 2013 au devenit unele dintre cele mai urate si indezirabile piese vestimentare. Poate ca trendul lor va mai aparea in anii viitori, insa in 2014 trebuie evitate aceste expuneri ale buricului in public...


Peplum


Peplum-urile au avut un an excelent in 2012, ca apoi sa intre imediat in categoria "worst fashion trends". Este feminim si elegant, poate fi purtat in continuare, insa majoritatea fashionistelor spun NU peplum-ului! Mai ales daca acesta este purtat cu bluze scurte sau bustiere si iti expune... pielea din regiunea stomacului.


Pantalonii harem sau de pijama


In 2013 au fost vedete atat pe cat-walk, cat si in viata de zi cu zi. Pot avea un anumit efect benefic asupra tinutei tale atunci cand alegi imprimeul potrivit, dar nu toata lumea reuseste sa il aleaga... si astfel intreaga tinuta devine un esec total.


Tenisii cu toc wedge


Au avut parte de o clipa de celebritate, dar gata! S-a terminat! Nu se mai poarta asa ceva, a fost un trend trecator si... urat!


Sepcile accesorizate


Cu siguranta reprezinta cel mai urat trend... Sepcile pline de blig-bling-uri, cristale, placi metalice, tepi nu se mai poarta. E ok sa ai una in casa pe care sa o privesti si sa te amuzi pe seama ei, dar doar atat! Nu mai privi inapoi!


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)