loading...
Parul tau
Home   »  Frumusete   »   Parul tau   »   Coafura speciala pentru Craciun: Cocul inspirat de renul Rudolph

Coafura speciala pentru Craciun: Cocul inspirat de renul Rudolph

Vrei sa ai o coafura aparte de Craciun! Nu stii ce sa alegi? Te-ai saturat sa iti indrepti parul sau sa iti faci diverse codite si cocuri?

 

 

Am solutia pentru tine! Daca esti indrazneata, vesela si dornica sa iesi in evidenta, ti s-ar potrivi de minune cocul inspirat de renul cu nas rosu al lui Mos Craciun, renul Rudolph!


Aceasta coafura inedita poate fi facuta si fetitelor!


Este rapida, ingenioasa si frumoasa! In maximum 15 minute vei avea coafura ideala de Craciun!


Ai nevoie de cinci mici accesorii: doua cornite de ren, doi "ochisori" si un nas rosu, pe care le poti face singura acasa!

 

accesorii_coc_ren.jpg

 
Iti trebuie agrafe, trei decupaje rotunde facute in carton (din care vei realiza ochii si nasul rosu) si sarmulite invelite in material textil (pentru coarnele de ren) si lipici. "Ochii" si "nasul" vor fi lipiti la baza agrafelor, pentru a putea fi bine prinsi de coc. Nasul poate fi realizat si dintr-un ciucure rotund rosu.


Cocul pe care il vei face trebuie sa fie simplu. Pur si simplu strangi parul la spate si il rasucesti bine, iar apoi il prinzi in agrafe.


In mijlocul cocului vei prinde nasul rosu. Deasupra lui vei fixa agrafele cu "ochii" de ren, iar in parti vei prinde "coarnele".


Si, gata! Ai reusit sa iti realizezi intr-un timp foarte scurt o coafura in spiritul Craciunului: cocul denumit "renul Rudolph".


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)