loading...
Concursuri
Home   »  Concurs   »   Concursuri   »   Concurs Apivita

Concurs Apivita

Update: Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:  

Janeta Ivan

Victoria Vicky Dawn


Carmen Erica Vane


Popa Georgiana


Pina Colada


Felicitari!

 

APIVITA te invită la concurs ! Sezonul estival aduce mult soare, stat la plajă și distracție în aer liber, iar un bronz uniform și natural completează amintirea zilelor de vară.

 

Însă știi că tenul tău are nevoie de extra protecție când stai la soare? Foto-îmbătrânirea și pericolul radiațiilor ultraviolete sunt cei mai mari dușmani ai feței, mai ales când ridurile pot apărea mult mai repede favorizate de razele solare. 
 
 

Așadar, din grijă pentru sănătatea și frumusețea tenului, APIVITA îți dă ocazia să câștigi Crema colorantă Suncare cu SPF 30, perfectă pentru zilele toride și cu mult soare.  Crema conține un pigment natural, ce oferă tenului o nuanță uniformă, fiind alternativa perfectă la fondul de ten.  Cu 83% ingredinete naturale, crema Apivita poate fi folosită atât la plajă, cât și în machiajul zilnic, fiind rezistentă la apă și transpirație.
 

 

Premii 


5 x Cremă colorantă Suncare SPF 30.
 

Perioada concurs

14 zile, incepand de la 1 iulie
 

 

Cum o poți câștiga ? Spune într-un comentariu pe pagina de concurs care sunt cele 3 principii de dezvoltare a unui produs APIVITA. Răspunsul îl găsești aici www.facebook.com/Apivita.Ro   

 

 

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)