loading...
Concursuri
Home   »  Concurs   »   Concursuri   »   CONCURS: CASTIGA 3 geluri intime CANOGEL, de la Bayer

CONCURS: CASTIGA 3 geluri intime CANOGEL, de la Bayer

Sanatatea si confortul in zona intima sunt doua aspecte importante ale starii tale de bine in fiecare zi.


O igiena corespunzatoare, cat si obiceiuri zilnice sanatoase iti protejeaza zona intima de neplaceri cu potential grav. Cateodata, insa, nu este suficient; aici intervine Canogel, un gel care ajuta la calmarea zonei intime sensibile, predispuse la iritatii.


Pentru a-ti proteja zona intima, atat de sensibila, de afectiuni potential grave, poti folosi cu incredere Canogel, un produs de ingrijire destinat igienei zonei genitale externe. Bogat in glicina, o substanta renumita pentru proprietatile sale calmante, Canogel indeparteaza rapid simptomele asociate unor eventuale probleme de ordin ginecologic. Testele clinice au demonstrat, de altfel, ca glicina are proprietati calmante, reducand disconfortul resimtit cu pana la 51% dupa numai o saptamana de utilizare zilnica!


Produsul asigura igiena intima adecvata in timpul tratamentului infectiilor vaginale, deoarece mentine pH-ul natural al pielii si protejeaza echilibrul florei vaginale. Dupa tratament, continua sa folosesti zilnic CANOGEL si bucura-te de o ingrijire delicata si o senzatie de prospetime timp de 12 ore.

canogel-real_image1.jpg

 

Participa la CONCURS si poti CASTIGA 1 gel intim CANOGEL.


Pentru a participa la CONCURS lasa un comentariu in care sa raspunzi la intrebarea: Cate ore de protectie iti ofera Canogel?

 

  • 10 ore
  • 8 ore
  • 12 ore


 

CONCURSUL se desfasoara in perioada 18 noiembrie - 05 decembrie 2014.


 

Conditii de participare si Regulament:


 

- Toti participantii la concurs trebuie sa lase un comentariu la articol. In comentariu se va posta, obligatoriu, adresa de e-mail.


- Vor fi descalificati toti cei care nu respecta tema concursului si cei care folosesc un limbaj vulgar.


- Castigatorii, care sunt anuntati prin e-mail/mesaj, sunt obligati sa raspunda cu un reply in 24 ore. In caz contrar, este extras un alt castigator.

Cititi mai multe despre: canogel lotiune intima canogel concurs

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)