loading...
Concursuri
Home   »  Concurs   »   Concursuri   »   Concurs Tabara Coolturala Bookland- singura tabara din Romania care imbina distractia cu educatia

Concurs Tabara Coolturala Bookland- singura tabara din Romania care imbina distractia cu educatia

Aflată la cea de-a 3-a ediție, tabăra Coolturală BookLand îmbină emoțiile taberelor de odinioară cu “must”-ul contemporan.

Ce trebuie sa faci?

 

Concursul are loc in perioada 01-22 iunie 2015

 

Premiul consta intr-un loc (la alegere) in una dintre taberele din Romania (in inima Muntilor Apuseni, la gura pesterii Huda lui Papara, in perioada 05-12 iulie 2015 / pe Valea Lotrului, in apropiere de Transfagarasan, in perioada 12-19 iulie 2015)

 


Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti

 


Conditii de participare si Regulament:

 

- Like paginii de facebook: https://www.facebook.com/targdecarte

 


- Toti participantii la concurs trebuie sa lase un comentariu la articol. In comentariu se va posta, obligatoriu, adresa de e-mail.

 

- Vor fi descalificati toti cei care nu respecta tema concursului si cei care folosesc un limbaj vulgar.

 

- Castigatorii, care sunt anuntati prin e-mail/mesaj, sunt obligati sa raspunda cu un reply in 24 ore. In caz contrar, se vor extrage alti castigatori.Mult succes tuturor!

 


Printr-un mix echilibrat de activități culturale, cognitive și distractive - workshop-uri de literatură, teatru, muzică, dans, astrologie, psihologie practică, antreprenoriat, oratorie dar și sesiuni de călărie, înot, fotbal, tiroliană, drumeții și treasure hunting, concurs foto, jocuri în echipă, teatru interactiv, karaoke și disco - tabăra Coolturală BookLand pune accent pe dezvoltarea personală, sănătatea fizică și mentală a copiilor. Iar cu ajutorul invitaților din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor plastici și antreprenorilor, tinerii vor primi inspirația necesară pentru a-și descoperi adevăratul potențial.

 

Conceptul Taberei Coolturale BookLand este unul inovator și se bazeaza pe educația alternativă, urmărind să răspândească magia de a învăța prin distracție, în mijlocul naturii, transpunând teoria în practică prin intermediul celor mai complexe jocuri. Pornind de la ideea că voluntariatul este școala vieții pentru dezvoltarea profesională a oricărui tânăr, Tabăra Coolturală BookLand urmarește să îi implice pe copii în acțiuni care își au ecoul în dobândirea unor aptitudini mai mult decât necesare. După cele 7 zile de tabără, copiii pleacă acasă mai siguri pe ei, mai independenți, mai responsabili și mai sociabili.

 

Mai multe detalii pe site-ul http://book-land.ro/index.php?route=tabara/despre

 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)