loading...
Medicina naturista
Home   »  Sanatate   »   Medicina naturista   »   Crema naturala care vindeca infectiile unghiilor

Crema naturala care vindeca infectiile unghiilor

Ca urmare a umidității, mucegaiului și bacteriilor, infecțiile fungice pot apărea la picioare și la unghii, de cele mai multe ori fiind neplăcute, dureroase și inestetice.

La început apar pete albe sau galbene în partea de sus a unghiei, iar în timp acestea vor duce la deformarea unghiei și la schimbarea culorii ei.

 

Dacă nu folosești un tratament adecvat, această ciupercă va devenii foarte inconfortabilă și dureroasă. Cele mai multe persoane apelează la diverse creme care conțin chimicale și nu dau întotdeauna rezultatele dorite.

 

Cel mai bine e să folosiți o rețetă naturală de eliminare a infecțiilor fungice cu ingrediente la îndemâna oricui. Amestecul se face din bicarbonat de sodiu și oțet de mere: bicarbonatul stopează răspândirea ciupercii. în timp ce oțetul va duce la uciderea ciupercii.

 

Cum se prepară:

 

-5 linguri de bicarbonat de sodiu,

 

-200 de ml de oțet de mere,

 

-1 litru de apă călduță.

 

Puneți bicarbonatul și apa într-un vas mai mare, amestecând până când se dizolvă. Puneți picioarele în acest amestec și mențineți-le timp de 15 minute. Scoateți apoi picioarele, și lăsați-le să se usuce fără a vă șterge.

 

După ce s-au uscat, adăugați otețul în apă, și introduceți din nou picioarele în acest amestec. Lăsați să acționeze timp de 10 minute după care procedura s-a încheiat. După ce ați scos picioarele de asemenea nu trebuie să vă ștergeți picioarele, trebuie doar să le lăsați să se usuce în mod natural. Faceți acest remediu seară înainte de culcare, timp de 10 zile consecutive.

Cititi mai multe despre: infectii unghii unghii ciuperca

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)