loading...
Amenajari
Home   »  Casa ta   »   Amenajari   »   Cu kika, ai un Craciun de poveste in casa ta

Cu kika, ai un Craciun de poveste in casa ta

Crăciunul este o sărbătoare magică și plină de strălucire.


Anul acesta înseamna un mix de culori și stiluri, de la cel modern la cel tradițional, de la sticlă la lemn în diverse stadii de prelucrare.

kika România îți propune de Sărbători decorațiuni în nuanțe deroșu, maro, mov, argintiu, alb, verde, dar și în clasicul auriu. Aceste culoriaduc atmosfera festivăîn casa ta și conferă fiecărui spațiu magia iernii.

Decorează în spiritul kika!


Farmecul pădurii

deco-kika10.jpg


Aduceți farmecul pădurii în locuința voastră prin decorațiuni care sugerează ideea de natural.

deco-kika20.jpg

Așezați, în spații bine alese, lumânări sub forma unorconuri de brad ori a trunchiurilor de brad. Seara, locuința poate fi luminată romantic, folosind felinare cu lumânări parfumate.

Puteți decora totodatăbradulși casa cu orice are legătură cu pădurea: conuri, bufnițe, crenguțe, pitici.

Acorduri angelice

deco-kika30.jpg

Auriul și argintiul sunt culori festive, care evocă feeria Crăciunului. Optați pentru una dintre ele,mai ales căbradul decorat cu aceste accesorii conferă spațiilor o strălucire nobilăși îl transformăîntr-unul de vis, potrivit Crăciunului.

În living sau dining, spațiile de întâlnire cu cei dragi de sărbători, folosiți ornamente în aceleași culori speciale. Zonele decorate astfel sunt pline de stil și se potrivesctuturor celor care doresc să aducă un pic din magia iernii în căminul lor.

Locul globurilor nu este numai în brad, acestea pot fi adevărate decorațiuni pline de strălucire, dacă sunt așezate în locuri care atrag atenția.


În dining, nu ezitați să folosiți lumânări și instalații luminoase. Vor aduce un plus de farmec în locuința voastră.

Tradițional, mereu în trend

deco-kika40.jpg

Tradiționalul va fi mereu în tendințe. Dacă adorați Crăciunul în stil clasic, puteți folosi decorațiuni roșii sau verzi.Roșul poate fi folosit în diverse nuanțe, de la cireașă până la Bordeaux.Combinat cu verde, efectul va fi unul deosebit. Orientați-vă către decorațiunile simple, acestea sunt pline de farmec, iar detaliile sunt cele care diferențiază un decor fastuos de unul tradițional.De exemplu, putem folosi obiecte decorative mai speciale, în nuanțe de roșu, cum ar fi un ceas sau un covorașîn aceeași culoare,în living. Ideal este ca acestea să se asorteze cu alte elemente similare din cameră, cu aranjamente florale sau globuri de o culoare apropiată.

Putem adăuga elemente retro în decorul de sărbătoare, mai ales căstilul rustic este foarte potrivit în acest sezon. Clasicele fundițe sau globuri roșii se pot asorta perfect cu elemente decorative actuale, în special cu cele argintii sau aurii. Deja miroase a Crăciun, nu-i așa?

deco-kika60.jpg


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)