loading...
Ingrijirea corpului
Home   »  Frumusete   »   Ingrijirea corpului   »   Cum sa ascunzi parul de pe maini fara ceara sau benzi depilatoare

Cum sa ascunzi parul de pe maini fara ceara sau benzi depilatoare

Stim cu toții cât de inestetic arată părul de pe mâini, dar epilarea tradițională cu ceară sau benzi de epilat nu este tocmai comodă și operațiunea trebuie repetată cel puțin o dată pe lună. 

Pinkie Rice, o blogger-iţă filipineză pasionată de machiaj şi cosmetice ne dezvăluie secretul său de epilare. Astfel, dacă rămâneți în pană de ceară sau benzi depilatoare, oxidantul de păr amestecat cu decolorant este o soluție destul de accesibilă și ușor de folosit. 

 

Poți folosi un produs oxidant special pentru faţă şi corp, dar în lipsa lui te poţi descurca şi cu un decolorant pentru păr. Acesta se găseşte sub formă de pudră plus loţiune sau lichid. Cele două ingrediente se amestecă, exact ca în clipul video, până obţii o pastă. Aceasta se aplică pe zonele cu păr şi se lasă aproximativ 5 minute, apoi se clăteşte cu apă din abundenţă.

 

Tehnica este aceeași ca și în cazul decolorării părului de pe cap, numai că în acest caz poate avea rezultate surprinzătoare. Atunci când aplicăm decolorant, părul se subțiază în mod considerabil, fiind ars de această pastă compusă din decolorant pentru păr și oxidant.

 

Operaţiunea se repetă la două-trei săptămâni, în funcţie de ritmul în care creşte părul.

 

Filipineaza ne avertizează însa că această variantă nu este benefică pentru toate tipurile de piele. Așadar, acneea sau orice rană deschisă vor fi agravate instant de aplicarea decolarantului. 

 

Iată care este procedeul:

 
 

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)