loading...
Animale
Home   »  Casa ta   »   Animale   »   Cum sa iti protejezi cainele de canicula

Cum sa iti protejezi cainele de canicula

Canicula este foarte greu de suportat atat de catre noi, oamenii, cat si de necuvantatoare. Cainii, mai ales cei cu blana deasa si lunga si cei de talie mare, suporta destul de greu caldura in exces.  


Cum ai putea sa iti protejezi blanosul de canicula?


In primul rand, daca are blana deasa si lunga, trebuie tuns. Nu trebuie sa fie tuns pe piele, din cauza faptului ca poate suferi arsuri solare. Blana trebuie tunsa la un nivel mediu.


Nu iti lasa in masina catelusul! Nici macar o clipa! In interiorul masinii, temperaturile sunt foarte mari, iar catelusul tau se poate sufoca sau deshidrata grav.


Hidrateaza-l! Blanosul tau trebuie sa bea mult mai multa apa decat in zilele obisnuite pentru a se evita deshudratarea. Nu ii da apa rece, apa trebuie sa fie la temperatura camerei!


Plimba-l dimineata si seara cand este mai racoare afara! Nu il plimba pe canicula! Nu iti va fi bine nici tie, dar nici lui!


Respectand sfaturile acestea atat tu, cat si cel mai bun prieten al tau veti  depasi caldura excesiva si va veti putea distra, ocolind intervalul orar 11:00 - 17:00.

Cititi mai multe despre: caine canicula protejare animale caldura

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)