loading...
Machiaj
Home   »  Frumusete   »   Machiaj   »   Cum sa realizezi un machiaj "smokey eyes" in cativa pasi simpli - VIDEO

Cum sa realizezi un machiaj "smokey eyes" in cativa pasi simpli - VIDEO

Smokey eyes este un machiaj extrem de popular. El poate schimba complet aspectul unei femei, avantajând-o în același timp.

Smokey eyes nu este greu de realizat, ai nevoie doar de exercițiu. Marea problemă este, însă, rezistența lui.
 
 
Există un truc foarte simplu: lipește în colțul exterior al ochilor o bucată de scotch.
 
 
Ce este de făcut? Trebuie doar să lipești o bucățică de scotch în colțul exterior al ochiului. Îm acest fel, va fi foarte simplu să realizezi celebrul machiaj "smokey eyes" sau doar să tragi perfect o linie de tuș negru...
 

Ca să vezi cât de simplu poate fi, urmărește videoclipul de mai jos:
 
 ALTE METODE pentru a realiză machiajul SMOKEY EYES:
 
 
Începe prin a-ți întoarce genele, apoi aplică o bază rezistentă pentru pleoape (primer), de la baza genelor până la nivelul sprâncenelor, sau un fond de ten oil-free. Ambele au rolul de a preveni "scurgerea" machiajului, intensificând culorile în același timp.
 
 
Trage ușor de pleoapă mobilă în sus, până se vede partea interioară. Coloreaz-o cu câteva straturi de creion de ochi negru waterproof. Fă același lucru și la pleoapă inferioară.
 
 
Cu același creion de ochi conturează pielea, chiar la bază genelor. Amestecă bine culoarea cu ajutorul unei pensule speciale (angled).
 
 
Tușul de ochi este cheia unui smokey eyes rezistent. Lichidul usucă și menține primul strat de culoare aplicat. Trasează patru linii cu tușul la bază genelor, apoi unește-le.
 
 
Pentru a desena "codița", închide ochiul și trasează o linie imaginară cu degetul. Mișcă degetul în sus, spre colțul sprâncenelor și oprește-l în punctul în care întâlnește osul. Marchează locul cu un punct mic de tuș. Fă același lucru și la celălalt ochi.
 
 
Plasează vârful aplicatorului de tuș pe punct și unește-l cu linia de la bază genelor. Fă așa fel încât întreagă linie trasată să fie continuă și cursivă.
 
 
Când liner-ul s-a uscat, colorează pleoapele cu un fard cremă, într-o nuanță naturală. Tamponează ușor cu degetul doar în mijlocul pleoapei. Că și cremele, fardurile lichide captează lumina și rezistă mai mult la căldură. Finisează cu două straturi de mascara.

Cititi mai multe despre: machiaj smokey eyes truc machiaj

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)