loading...
Sex
Home   »  Dragoste & Sex   »   Sex   »   De ce ar trebui sa ai orgasm cat mai des

De ce ar trebui sa ai orgasm cat mai des

Orgasmul este cu siguranta punctul culminant al oricarei partide de sex si majoritatea femeilor isi doresc sa traiasca aceasta experienta cat mai des. Dupa ce vei citi articolul de mai jos, vei intelege ca orgasmul nu este doar o stare sublima, ci si o metoda de preventie a bolilor si a stresului.  

 
 
 Nu, nu este o glumă. Cercetătorii au ajuns la această concluzie după o serie de studii în acest sens. Se pare că orgasmul te poate ajuta să fii mai fericită și relaxată, fiind de asemenea foarte eficient și pentru acele femei care vor să slăbească.
 
   
 

 Ce afecțiuni pot fi vindecate cu ajutorul orgasmului?

 
   
 
 Depresia este doar una dintre bolile care te pot ajută să scapi de acele stări de nesiguranța și tristețe. În ziua de astăzi, nu puține sunt femeile care suferă de depresie, această devenind una dintre cele mai comune afecțiuni ale secolului 21.
 
   
 
 O viață sexuală regulată poate face minuni în acest sens, iar sexologii afirmă că orgasmele dese sunt recomandate în aceste cazuri. Atunci când faci sex, creierul eliberează serotonină, cunoscut drept "hormonul fericirii", substanță care se regăsește și în foarte multe antidepresive.
 
   
 
 Experții au ajuns la concluzia că două orgasme pe săptămâna, ține doctorul departe de ușă! Așa se face că, în timpul actului sexual este eliberată o substanță "magică" denumită imunoglobulină de tip A. Se pare că această substanță fortifica sistemul imunitar și ține corpul departe de boli și infecții.
 
   
 
 Orgasmele te pot ajută să scapi și de acele kilograme nedorite. Ce trebuie să faci pentru asta? Este simplu, ține cont de faptul că 40 de partide se sex te pot ajută să slăbești aproximativ 0,5 kilograme. Poate părea puțin la prima vedere, dar nu această este perspectiva din care trebuie să privești lucrurile. Ar fi mai bine să încerci să ai o viață sexuală cât mai bogată, cu siguranță această activitate este mult mai distractivă decât mersul la sală.
 
   
 
 
 Scăpa de acele nesuferite dureri de cap cu ajutorul sexului. Da, este demostrat că în timpul orgasmului un hormon numit oxitocină este degajat, iar acesta are rolul de a crește nivelul endorfinelor, care acționează că un medicament natural. Așa că lasă la o parte pastilele și încearcă acest "leac", cu siguranță va fi mult mai distractiv și vei uită cu desăvârșire de durere.
 
   
 
 Și nu în ultimul rând, orgasmele te pot ajută să rămâi tânără și frumoasă pentru totdeauna, hormonii emiși în timpul actului sexual având proprietatea de a te ajută să rămâi în formă pentru o lungă perioadă de timp.
 
   
 
 Așa că nu mai stă pe gânduri și treci la treabă, din câte vezi sexul este mai mult decât necesar, iar orgasmul este cheia succesului..în orice situație.
 
   

 

 

Cititi mai multe despre: orgasm sex sanatate depresie slabit

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)