loading...
Stiri mondene
Home   »  Divertisment   »   Stiri mondene   »   De ce nu a dat Oana Zavoranu petrecere de ziua ei

De ce nu a dat Oana Zavoranu petrecere de ziua ei

Oana Zavoranu nu mai are chef de petreceri. Desi a avit doua evenimente foarte importante la care ar fi putut sa dea mare chef, cununia de saptamana trecuta cu Alex si ziua ei de nastere, actrita a preferat sa nu mai faca valuri ca in alti ani, ci sa stea cuminte.

Oana Zavoranu si Alex Ashraf au spus "da" la Primaria sectorului 1 la 9 iunie.

Oana Zavoranu nu mai iese in public la petreceri grandioase, asa cum obisnuia! Nu a mai facut asta de ceva vreme si nici de ziua ei nu a mai chefuit ca in alti ani. Bruenta a implinit 43 de ani, joi (16 iunie) la o saptamana de la casatoria cu iubitul ei palestinian. Nici atunci si nici acum, vedeta nu a sarbatorit la vreun local de fite, ci a stat acasa, caci se pare ca are in plan sa-si remobileze vila in care locuieste. Ea le-a multumit totusi celor care au coplesit-o cu urari si i-au "inundat" pagina de socializare cu mesaje. 

ZoomOana Zavoranu s-a cununat civil cu Alex Ashraf saptamana trecutafoto: arhiva personala

"Va multumesc tuturor pentru urari, dar eu consider ca m-am nascut cu adevarat pe acest pamant, o singura data, acea data, a contat pentru mine si nu mai tin cont de multa vreme de ani, zile, saptamani sau ore, cand acea data revine. Varsta este doar o cifraunii si-o arata prematur, pentru ca sufletele lor sunt imbatranite inainte de vreme din cauza diverselor greutati sau alegerilor pur personale. Eu insa sunt un spirt atat de tanar, incat nu am timp sa ma gandesc la calcule minore, cum ar fi timpul, datele zile, ora, luna sau anul. Astea ma obosesc maxim. Aceasta este de fapt puterea vietii si totodata si a mintii. Important este sa fim creativi, sensibili si extra senzoriali la tot ce ni se intampla. Sa avem grija de sufletele si inimile noastre si sa gandim corect in situatii limita. Asta ma tine pe mine cu un aspect atat de tanar (fara operatii estetice) si o minte pe masura, tanara si neobosita, in ciuda greutatilor trecute si de mine, ca au fost destule", a scris Oana Zavoranu pe contul ei de socializare.   » vezi articolul original


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)