loading...
Amenajari
Home   »  Casa ta   »   Amenajari   »   De Paste, Casa si Bucataria intrece toate ofertele

De Paste, Casa si Bucataria intrece toate ofertele

De Paste, magazinul online www.casasibucataria.ro  vine cu oferte promotionale deosebite si un cadou surpriza! 
 
Daca vrei sa te rasfeti si sa-ti reinnoiesti bucataria cu produse originale marca Pyramis, descopera reducerile disponibile doar intre 13 – 26 aprilie si fa cele mai bune achizitii la cele mai bune preturi.  

Pasionatii de gatit vor gasi seturi de cuptoare si plite marca Pyramis cu economie de 783 lei sau chiar 1.083 lei. Si pentru ca prepararea mancarurilor pe langa gust si aspect, inseamna si miros raspandit prin locuri mai putin dorite, venim si cu reduceri de pana la 38% la diferite modele de hote. Poti alege intre hote clasice, telescopice, rustice, decorative - beneficiind de economii de peste 300 de lei per produs. 

Chiuvetele si bateriile au si ele preturi mai mici cu pana la 40%. Comandand un set de chiuveta compozit de culoare bej si o baterie bej castigi 285 lei. Daca vrei sa-ti achizitionezi o chiuveta din inox, casasibucataria.ro ti-o ofera de Paste la numai 159.99 lei
 
Pe langa reduceri masive, iti oferim produse originale, livrare in maxim 48h, transport gratuit la comenzi mai mari de 350 de lei, drept de retur si plata securizata. 

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi online www.casasibucataria.ro intre 13 - 26 APRILIE si  vei afla primul noile preturi si cum poti intra in posesia cadoului surpriza ! 

Despre casasibucataria.ro

Casasibucataria.ro este un magazin online destinat comercializarii de articole destinate casei si bucatariei. Chiuvete, baterii, hote, cuptoare, plite, combine frigorifice, masini de spalat vase, electrocasnice, accesorii si vase de gatit.

Proiectul casasibucataria.ro este semnat SC PYRAMIS Romania SRL, societate infiintata in 2004 ca filiala a companiei multinationale PYRAMIS Metallourgia din Grecia cu 53 de ani de experienta in prelucrarea otelului inoxidabil si unul din primii 3 producatori de chiuvete din otel inoxidabil de pe piata internationala.

In cei 11 ani de experienta pe piata locala, PYRAMIS Romania s-a remarcat ca furnizorul principal de solutii complete pentru utilarea bucatariei. 

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)