loading...
Diete
Home   »  Corpul tau   »   Diete   »   Diete drastice! Dieta plasturelui cusut de limba

Diete drastice! Dieta plasturelui cusut de limba

Da, da, este exact asa cum ai citit! Slabesti dupa ce iti cosi pe limba un plasture! Suna a tortura... si cred ca nu are cum sa fie altceva.


Plasturele nu ti-l vei coase singurica de limba, bineinteles ca intreaga procedura va fi facuta de catre un medic!


Te gandesti daca oare plasturele acela contine vreo substanta miraculoasa care iti va topi ca prin minune kilogramele in plus? In realitate, acest plasture nu contine niciun fel de substanta chimica sau medicament. Vei slabi din cauza ca va fi foarte incomod sa consumi alimente solide!


Plasturele este atasat chirurgical de limba, iar de aceea atunci cand vei vrea sa mananci va fi destul de dureros si de dificil. Pe toata perioada in care ai plasturele atasat de limba vei avea o dieta cu lichide, iar de aici va rezulta scaderea masiva in greutate.


Mai mult ca sigur vei plange cand vei incerca sa consumi alimente solide!


Plasturele trebuie indepartat dupa o luna de la interventia chirurgicala, din cauza ca tesutul limbii se va regenera si exista pericolul ca plasturele sa fie integrat in limba!


Procedura este una destul de periculoasa! Limba se poate umfla, facand astfel foarte dificila nu numai inghitirea, dar si vorbirea. Poate da tulburari de somn. Unii pacienti nu si-au mai putut misca deloc limba dupa atasarea plasturelui.


Potrivit inventatorului sau, Dr. Nikolas Chugay, dieta plasturelui cusut de limba te ajuta sa slabesti intre 7 si 14 kilograme. Mai mult de atat, medicul este mandru sa declare faptul ca 10 pacienti de-ai sai se bucura de rezultate incredibile!


Procedura costa in jur de 1,500-2,000 euro!


Intr-adevar, plasturele cusut pe limba te ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus, dar are un impact deosebit de mare asupra sanatatii. Iar dupa indepartarea plasturelui, adica dupa o luna, iti poti relua vechile obiceiuri culinare si te poti ingrasa la loc! Oare se merita chinul?


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)