loading...
Produsul zilei
Home   »  Frumusete   »   Produsul zilei   »   E timpul sa vorbim despre NIVEA BB Cream 5in1 - Un look impecabil cu un singur gest!

E timpul sa vorbim despre NIVEA BB Cream 5in1 - Un look impecabil cu un singur gest!

E deja dimineaţă, alarma se încăpăţânează să sune insistent şi, oricât de tentant ar fi confortul aşternutului, trebuie să te prgăteşti pentru o nouă zi. Curăţare, hidratare, fond de ten... ştim, rutina zilnică de îngrijire a unui look impecabil consumă timp. Sau nu?


Imaginează-ţi cum ar fi să ai la îndemână un produs care combină toţi paşii din rutina de îngrijire într-un singur gest, lăsându-ţi pielea hidratată, netedă şi luminoasă, acoperind imperfecţiunile sau semnele de oboseală printr-o simplă aplicare.


Îmbogățită cu Minerale, Provitamina B5 și un strop de machiaj, noua NIVEA BB Cream 5în1 este o cremă de înfrumuseţare ce hidratează tenul şi îi conferă un aspect uniform, fără imperfecțiuni.

Este o nouă generaţie de creme pe care le-ai aşteptat dintotdeauna!

 

O aplicare, 5 beneficii


NIVEA BB Cream 5în1 combină cu succes avantajele mai multor produse de îngrijire a tenului într-unul singur. Formula sa unică îi conferă pieleii 5 beneficii imediate pentru un aspect impecabil:

 

1. Ajută la netezirea tenului oferindu-i un aspect uniform fără pori dilataţi.

2. Acoperă imperfecţiunile, punctele roşii, semnele de oboseală, cearcănele sau ridurile fine.

3. Luminează şi revitalizează tenul ajutând la restabilirea echilibrului său natural.

4. Hidratează tenul având o textură uşoară ce se absoarbe rapid în piele.

5. Protejează pielea sensibilă de radiaţiile UV şi efectele nocive ale acestora precum îmbătrânirea prematură fiind prevăzută cu factor de protecţie solară SPF 10.

 

Având la bază tehnologia Hydra IQ care ajută la crearea de noi aquaporine (canale microscopice care controlează transferul apei din şi în afara celulelor), NIVEA BB Cream 5în1 oferă tenului hidratarea necesară, fără a-l încărca în exces.  Provitamina B5 îmbunătăţeşte capacitatea pielii de a se hidrata şi stimulează regenerarea celulelor, în timp ce Untul de Shea răsfaţă tenul cu un complex de glucide si vitamine ideal pentru o îngrijire completă. Combinaţia de micro-minerale şi pigmenţi de culoare permit produsului să împrumute proprietăţile unui fond de ten, acesta reuşind să acopere cu succes micile imperfecţiuni, petele sau zonele roşii.


“Avantajul micro-mineralelor este că nu blochează porii, lăsând pielea să respire liberă”, explică Sepideh Reshad, Product Development Face Care, Beiersdorf. Pielea atinge astfel nivelul optim de hidratare, rămânând netedă şi catifelată pe parcursul întregii zile, iar tenul capătă un aspect uniform, fără urme de oboseală.

 

NIVEA BB Cream 5în1 în două nuanţe de culori


Descoperă cele două variante disponibile pentru NIVEA BB Cream 5în1: Light sau Medium to dark şi alege nuanţa potrivită tipului tău.

 


NIVEA BB Cream 5în1 light

Pentru un ten deschis la culoare

Preţ: 20.45 lei    

 

NIVEA BB Cream 5în1 medium to dark

Oferă tenului mai închis la culoare un aspect natural, placut si uniform.

Preţ: 20.45 lei

    

 

Povestea BB Cream


Formula orginală a cremelor BB sau Blemish Balm a fost descoperită  în anii 60, în laboratoarele unui cosmetician german şi a fost apreciată iniţială pentru proprietăţile sale hidratante şi regeneratoare, utile mai ales în refacerea tenului după tratamente cosmetice. Povestea BB Cream continuă ulterior pe continentul asiatic unde cremele dau tonul unui nou trend de îngrijire şi machiaj.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)