loading...
Haine
Home   »  Moda   »   Haine   »   Eu cu ce ma mai imbrac azi?

Eu cu ce ma mai imbrac azi?

Când ți-ai pus ultima dată această întrebare? Dacă ești ca mine, te întrebi în fiecare dimineață.

Deschizi ușile șifonierului și rămâi în fața lui minute bune. O grămadă de haine stă în fața ta, dar parcă nimic nu arată suficient de bine. Ți-ai lua tricoul ăla, dar parcă nu se potrivește cu pantalonii. Îți place rochița  asta, nu ai îmbrăcat-o de mult, dar cu ce te încalți?

Și fusta aia? Hmmm... nu mai ai nicio cămașă cu care să se potrivească. Întrebări, multe întrebări fără răspuns.

Hai să te ajut un pic. Primul pas în realizarea unui outfit perfect este un dulap ordonat. Încearcă să îți organizezi hainele pe categorii pentru ca data viitoare când îți cauți bluza preferată să nu o găsești pe ultimul raft, în spatele pantalonilor și fustelor. Vei economisi timp prețios astfel.

Renunță la tot ceea ce nu mai îmbraci, la hainele care nu te avantajează sub nicio formă și la cele care nu-ți mai vin, dar de care, dintr-un motiv sau altul, te-ai atașat emoțional. 

Pregătește-ți ținuta de seara și ai grijă să nu te răzgândești a doua zi. Îți va fi mult mai ușor așa și vei scuti minute bune. Pentru orice eventualitate, realizează mai multe combinații din hainele preferate, pentru a avea un plan de rezervă.

Acum, pe timp de vară, eu zic că o rochie reprezintă cea mai inspirată alegere. Poart-o cu sandale negre sau nude și ai rezolvat problema. 

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)