loading...
Parul tau
Home   »  Frumusete   »   Parul tau   »   Fii glamuros! Aranjeaza-ti parul exact cum doresti si asta rapid … descopera Batiste!

Fii glamuros! Aranjeaza-ti parul exact cum doresti si asta rapid … descopera Batiste!

Aliatul părului perfect aranjat, cu un aspect proaspăt în doar câteva secunde, Batiste este cel mai mare și mai iubit brand de șampoane uscate din lume.

Mereu trendy și îndrăzneț, produsele se inspiră constant din viata femeilor ce vor sa fie aranjate , desi ritmul de viata este de cele mai multe ori ametitor …Totusi, cu Batiste aranjatul parului nu mai este o problema, fa-l sa arate perfect in cateva minute!

Batiste vrea să ofere mai mult … asa ca,  începând cu luna aprilie se lansează gama Stylist, cu produse inovatoare de styling și coafat. Șamponul uscat XXL Volume se reinventează și devine Batiste Stylist XXL Volume, iar gama este completată de: fixativ lejer, spray de protecție termică și strălucire, texturizator și spray anti frizz.

În plus, pe lângă binecunoscutele șampoane deja existente în farmacii – Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark,  gama Batiste se va îmbogăți cu încă un produs - Heavenly Volume, special creat pentru a oferi părului volum instant și prospețime. 
 
batiste_heavenly_volume_400_ml.jpg 

Logo-ul brandului se transformă din "batiste" în "Batiste", iar toate produsele primesc un look nou, mai fresh și mai atrăgător. 

Alege aroma Batiste care te inspiră!

Te așteptăm în farmaciile Sensiblu sau pe: 

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)