loading...
Compatibilitati zodii
Home   »  Horoscop   »   Compatibilitati zodii   »   Horoscopul dragostei: zonele erogene pentru fiecare zodie

Horoscopul dragostei: zonele erogene pentru fiecare zodie

Dacă nu ești de foarte mult timp cu iubitul tău sau, pur și simplu, îți dorești să știi cum să faci că să îi provoci și mai multă plăcere în momentele de intimidate, ți-am pregătit câteva mici secrete care să te ajute.  

 

 Berbec

 

   În ceea ce îi privește pe nativii din zodia berbec, se pare că aceștia sunt foarte receptivi la atingerile din zona feței. Așadar, fruntea, buzele și chiar gâtul reprezintă zonele erogene ale acestei zodii, iar dacă vrei să îți surprinzi iubitul ai putea să îl atingi delicat pentru a-i provocă plăcere.


   Taur

 

 Pasionalii tauri resimt plăcerea mai intens în zona gâtului. Așadar, atingerile și săruturile pe gât îl vor aduce pe acest nativ pe culmile fericirii.


  Gemeni


   În cazul gemenilor, ca și în cazul celor născuți în zodia taur, gâtul reprezintă una dintre principalele zone erogene. Cu toate acestea, geamănului îi plac și atingerile în zone precum cea a umerilor sau a mâinilor.


   Rac


   Dacă ai dat peste un rac sau dacă vrei să îi spui iubitului tău ce trebuie să facă pentru a-ți intensifica plăcerea, sânii reprezintă principalul punct de interes, atunci când vine vorba de zonele erogene. De asemenea, nativilor din această zodie le plac săruturile pasionale, franzutesti.

 

Citeste tot articolul pe YVE.ro

 

Cititi mai multe despre: zone erogene functie zodie

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)