loading...
Astrologie
Home   »  Horoscop   »   Astrologie   »   Horoscopul lunii Iunie

Horoscopul lunii Iunie

Luna iunie aduce schimbari importante in horoscopul unor zodii. In marea ei majoritate benefica, prima luna de vara ii avantajeaza in special pe berbeci, raci, scorpioni si varsatori.


Berbec

Berbecii intra intr-o luna plina de realizari, in special pe plan financiar. Se vor ivi oportunitati de nerefuzat prin care isi vor spori veniturile considerabil. Exista posibilitatea unei mariri de salariu sau poate vorbim de o schimbare a locului de munca. oricum ar fi, necesitatea siguranei si stabilitatii financiare devine un scop in sine, iar berbecii vor lupta foarte mult pentru a-l atinge.

De mare ajutor va fi si capacitatea extraordinara a berbecilor de a relationa. Legaturile cu ceilalti oameni le vor deschide noi usi, prin care se vor ivi posibilitati de succes financiar.


Taur

In luna iunie, nativii din taur se vor dedica foarte mult vietii personale, vor investi timp si energie in a-si indeplini dorinte si vise mai vechi. Siguranta de sine este n atuu care poate face ca pana si cele mai indraznete planuri sa prinda cotur luna aceasta. Confotul personal este prioritar si tocmai de aceea toate activitatile pe care taurii le vor intreprinde in luna iunie sunt orientate strict catre propria persoana.

Intr-un exces de zel, este posibil ca taurii sa exagereze un pic cu cheltuielile si sa faca unele cumparaturi inutile. In planul carierei nu se anunta inca cine stie ce schimbari, insa nu este cazul sa se ia masuri drastice. Comunicarea este cheia reusite intretinerii relatiilor chiar si la locul de munca, atat cu colegii cat si cu superiorii.


Gemeni

Gemenii socializeaza mult luna asta, poate chiar mai mult decat de obicei. Daca sunt proiecte nefinalizate, luna iunie este tocmai potrivita pentru a incheia socotelile. Cea mai potrivita perioada pentru asta este chiar inceputul lunii, primele doua saptamani.

A doua jumatate a lunii va fi puternic marcata de predilectia spre secrete. Atat in realtiile personale dar si profesionale, partenerii de afaceri vor fi extrem de secretosi, iar acest lucru nu va face decat sa incinga spiritele. Timiditate ii va face pe gemeni sa fie foarte greu de multumit si acest lucru poate duce la singuratate sau frustrare amoroasa.


Rac

In primele zile ale lunii iunie, racii sunt obligatii sa faca unele schimbari, sa ia unele decizii drastice. Ei isi vor face o scurta analiza a vietii personale, vor identifica elementele de rutina care ii trag in jos si vor fi pusi in fata situatiei de a decide ce sa faca in continuare cu ele.

Este posibil ca unele situatii din trecut sa fie depasite acum si, drept urmare, racii au sansa de a lua multe de la capat. Deschiderea spre nou nu este o caracteristica a racilor, dar in aceasta luna se pare ca pana si cei mai conservatori natvi se vor alinia cu restul lumii si vor incepe sa traiasca mai mult in prezent si sa lase trecutul in urma.


Leu

Leii sunt foarte sociabili, foarte prietenosi, foarte deschisi la munte si la suflet. In luna iunie, ei vor beneficia de influentele astrelor in casa relatiilor si se vor putea de o viata sociala extrem de activa. Activitatle cu copiii vor lua amploare, chiar si pentru nativii care nu au o familie.

Probleme ceva mai serioase vor aparea in planul carierei. Aici, comunicarea cu ceilalti implicati va fi deficitara si va genera in neintelegeri. Aceasta stuatie de criza va fi depasita numai datorita flerului si prezentei de spirit de care leii dau mereu dovada, indiferent de gravitatea situatiei.


Fecioara

Fecioarele mizeaza foarte mult pe cunostintele proprii. In luna iunie, fecioarele se vor implica in tot felul de activitati care le vor permite sa invete lucruri noi si sa-i imbogateasca bagajul de cunostinte. Cu toate astea nu se anunta prea multe schimbari in plan profesional, nu deocamdata.

Socializarea este importanta asa ca va trebui ca fecioarele sa se implice mai mult decat pana acum in discutii, de tot felul, sa lege noi prietenii, sa cunoasca oameni noi care le vor putea deschide usi importante.


Balanta

In luna iunie, balantele se vor preocupa mai mult de viata amoroasa. Pentru nativii care nu aveau o relatie amoroasa stabile este timpul sa se implice serios iar pentru cei care sunt deja cu cineva, vor aparea situatii extreme - vorbim aici de divort sau casatorie.

Influentele astrelor se vad si in casa banilor. Balantele sunt destul d sigure pe ele la acest capitol si au ocazia acum sa planuiasca si pe termen lung. Cele mai bune strategii sunt cele concepute impreuna cu partenerul de viata.


Scorpion

Pentru scorpioni, luna iunie este o luna a transformarilor. Ei vor trebui sa faca un pas in spate, sa analizeze cu grija toate aspectele vietii care i-au adus la acest stadiu si abia apoi sa ia decizii. Autodisciplina este cuvantul de ordine in aceasta luna, dar si partenerii de viata ai nativilor din scorpion isi vor pune intr-un fel amprenta in modul in care vor decurge lucrurile.

Spre finalul lunii este posibil sa apara unele probleme in sectorul financiar care se vor prelungi si la inceputul lunii iulie. In cazul in care apare posibilitatea contractarii unui credit sau al unui imprumut avantajos ar trebui speculata, mai ales daca este o oferta buna.


Sagetator

Prima saptamana a lunii iunie va fi una cam monotona pentru nativii din sagetator. Lucrurile vor deveni mai palpitante dupa 11 ale lunii, cand ei vor fi cuprinsi de o multitudine de sentimente contradictorii, care le vor pune viata pe jar. nevoia sagetatorilor de a fi cu partenerii lor va deveni tot mai accentuata si se va manifesta printr-un comportament usor exagerat.

Excesele de orice fel sunt de evitat! In anturaj, sagetatorii se bucura de mai multa atentie decat de obicei iar popularitatea lor printre cunoscuti este in crestere..


Capricorn

Luna mai a fost o luna extrem de agitata pentru nativii din capricorn. ei au dat o atentie foarte mare familiei si chestiunilor legate de viata privata; drept urmare in luna iunie vor trebui sa se ocupe mai mult de propria persoana. Actvitatile romantice pot fi o maniera potrivita de petrecere a timpului liber.

In plan profesional se vor ivi noi oportunitati dar depinde de fiecare modul in care va putea specula aceste ocazii. Cei care isi doresc neaparat venituri suplimentare sau sa beneficieze de o marire de salariu ar trebui sa stie ca luna iunie nu este deloc potrivita pentru negocieri in acet sens.


Varsator

In luna iunie, varsatorii au destula energie cat sa se poata preocupa de reluarea relatiilor cu persoanele pe care le-au cam ignorat in ultimul timp. Familia, casa dar si prietenii sunt importanti pentru nativii din varsator asa ca vor face orice le sta in putinta pentru a mentine o atmosfera calda. Chiar si contactele romantice se vor petrece tot in mediul familial, foarte aproape de casa, de camin.

Datorita influentelor benefice ale astrelor, in luna iunie, varsatorii se vor dovedi cei mai iscusiti mediatori; ei vor reusi sa aplaneze conflicte in care nativii altor zodii nu vor indrazni sa se implice.


Pesti


Pestii se bucura, in luna iunie, de influente puternice din partea lui Venus; iar aceste influente se resimt pe toate planurile. Varsatorii sunt acum favorii pentru bonusuri, cadouri, prime, tot soiul de surprize placute, care sunt neaparate legate de activitati pe care ei le intreprind.

Comunicarea merge si ea bine, in toate contextele; si tot datorita lui Venus. Diplomatia varsatorilor ii va face sa se remarce in multime si este posibil ca pana la finalul lunii sa primeasca oferte de colaboare, extrem de avantajoase, din punct de vedere financiar.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)