loading...
Machiaj
Home   »  Frumusete   »   Machiaj   »   Incredibil! Schimbari uluitoare de look facute in Photoshop

Incredibil! Schimbari uluitoare de look facute in Photoshop

Esti nesigura pe tine? Ai impresia ca nu esti destul de atragatoare? Ca iesi foarte urat in poze? Nu e de mirare ca ti se intampla toate acestea! Mai ales acum cand societatea a inceput sa promoveze un standard ridicol al frumusetii...  

 

Adolescentele din ziua de astazi se simt complexate de modul in care arata, tin cure de slabit drastice, se machiaza in exces, vor sa isi faca operatii estetice... si totul pentru a deveni "frumoase".

 

media_141578484.jpg


Frumusete impusa de canalele de televiziune si de catre reviste... care promoveaza vedete si femei care NU arata asa in realitate, nici pe departe, dar ale caror imagini au fost atat de retusate in Photoshop, incat nici ele nu se mai recunosc!

 

andreea-banica-photoshop.jpg


Televiziunile promoveaza non-valorile si femeile incredibil de slabe, cu multe operatii estetice pentru a atinge "perfectiunea" si cu foarte mult machiaj. In cazul lor, foarte rar se poate vorbi de frumusete naturala, totul fiind ba operat, ba acoperit cu multe straturi de fond de ten.

 

before_and_after_photoshop_victoria.jpg


Revistele fac shooting-uri cu aceste "vedete", retuseaza fotografiile in celebrul Photoshop si le promoveaza apoi imaginile fara de cusur in paginile lor...

 

eba-photoshop.jpg


Iar de aici, noi, femeile, ajungem sa ne simtim complexate... pentru ca nu avem acea frumusete ideala care este promovata pe aceste canale mediatice. Ideal de frumusete care nu exista in realitate! Toate trasaturile le sunt accentuate, le sunt facute corecturi, ridurile sunt sterse, in anumite cazuri si culoarea ochilor este schimbata!

katy-perry-photoshop-before-after.jpg

 

woman-photoshopba.jpg

 

before_and_after_photoshop_13.jpg

 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)