loading...
Evenimente
Home   »  Evenimente   »   Evenimente   »   Ingrijire naturala delicata cu Crema hidratanta pentru ten uscat de la VivaNatura

Ingrijire naturala delicata cu Crema hidratanta pentru ten uscat de la VivaNatura

Pielea devine uscată atunci când se deteriorează atât de mult încât nu își mai poate menține bariera naturală de protecție. Acesta este motivul pentru care, oricât de multe creme folosești, pielea se reîntoarce la starea inițială, în care se crapă și se irită, căpătând un aspect îmbătrânit și inestetic.

 

Așa cum alimentația are efecte asupra stării de sănătate, ceea ce aplici pe piele afectează felul în care arată. Atunci când îi oferi o îngrijire atentă folosind ingrediente adecvate, pielea își recapătă capacitatea de regenerare a celulelor, de a crea colagen și de a-și menține aspectul sănătos pe care îl dorești. 

Crema hidratantă pentru ten uscat - cocos și cătină de la VivaNatura hrănește în profunzime pielea, ajutând-o să-și mențină suplețea și elasticitatea, oferindu-i în același timp protecție de lungă durată. Aceasta conține ingrediente active, precum: uleiuri prețioase de cocos, macadamia, orez brun, cătină, limba mielului, luminiţa nopţii, argan, unt de shea, unt de cacao, acid hyaluronic, aloe vera și extracte de plante.


Uleiul de cocos conține 50% acid lauric, un ingredient antiîmbătrânire care repară țesuturile și întârzie apariția ridurilor.


Uleiul de cătină are o acțiune antiinflamatoare și cicatrizantă care ajută procesul de vindecare a pielii și o protejează împotriva factorilor de mediu agresivi.
Uleiul de luminița nopții stimulează microcirculația și reconstruiește membrana celulară.


Uleiul de limba mielului are acțiune antialergică și proprietăți emoliente, prevenind deshidratarea pielii.


Produsele se pot cumpăra din plafare, magazine naturiste, din rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro.


Pentru mai multe informaţii accesaţi:


www.vivanatura.ro

 

 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)