loading...
Terapii alternative
Home   »  Sanatate   »   Terapii alternative   »   Lucruri simple care iti incetinesc metabolismul

Lucruri simple care iti incetinesc metabolismul

Toată lumea vorbește despre metode prin care accelerezi metabolismul și arderea grăsimilor, fie că este vorba despre consumul lichidelor în cantități mari, fie despre mersul pe jos timp de 30 de minute, zilnic.

Oragnismul este influențat și de foarte mulți factori care au exact efectul opus al accelerării: încetinirea.

 

Dacă nu sunt consumate lactate, atunci cu siguranță organismul va fi mai lent. Acestea sunt surse bogate de proteine iar zerul lor ajută la accelerarea procesului de sintetizare a proteinelor ceea ce conduce la dezvoltarea masei musculare.

 

Un alt factor este temperatura din cameră. În acest caz trebuie setată o temperatură moderată. Cercetătorii de la The National Institutes of Health au realizat un studiu despre cum influențează temperatura din camera în care dormeau participanții și eficiența dietelor pe care le urmau. Astfel, au observat că persoanele care dormeau în camere cu o temperatură de 19-20 de grade au dublat cantitatea de țesut adipos brun pe care l-au pierdut. Țesutul adipos brun este mai activ atunci când temperaturile sunt scăzute, în încercarea de a ne încălzi, prin urmare se vor consuma mai multe calorii.

 

Renunțarea la carbohidrați este un alt pas greșit. Daca nu consumi carbohidrati, nivelul de glicogen va fi foarte scazut si nu vei mai putea face sport cu aceeasi intensitate. Prin urmare, vei consuma mai putine calorii in timpul antrenamentelor. Poti opta cu incredere pentru orez brun, cartofi dulci sau fulgi de ovaz. Dacă nu consumi carbohidrați, nivelul de glicogen va fi foarte scăzut și nu vei mai putea face sport cu aceeași intensitate. Prin urmare, vei consuma mai puține calorii în timpul antrenamentelor. Poți opta cu încredere pentru orez brun, cartofi dulci sau fulgi de ovăz.

 

Vezi aici articolul intreg

Cititi mai multe despre: metabolism incetinit factori de risc

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)