loading...
Machiaj
Home   »  Frumusete   »   Machiaj   »   Machiajul in functie de forma ochilor

Machiajul in functie de forma ochilor

Toată lumea pune accent pe privirile oamenilor, iar pentru femei acest aspect poate fi deveni un avantaj. Pentru a obține doar cuvinte de laudă atunci când te machezi trebuie să ții cont de forma ochilor tăi.  

Pentru femeile cu ochi rotunzi atuul constă în look-ul tineresc. Astfel, pentru  a te face remarcată trebuie să îți pui în valoare irisul. Pensează-ți sprâncenele într-o formă alungită, alege fardurile de ochi în culori închise. Pentru a alungi ochiul folosește un creion dermatograf și trasează o linie orizontală de-a lungul genelor superioare și inferioare.


Cele cu ochi migdalați au ca și atuu aspectul de felină. Pentru a evidenția acest lucru trebuie să-ți păstrezi sprâncenele cu o anumită formă: mai mult volum în interior și nu în exterior. Conturul ochilor trebuie să fie aplicat astfel: până la jumătatea pleoapei superioare, din interior spre exterior, o linie mai groasă și din ce în ce mai subțire. Recomandate în acest caz sunt și genele false care vor conferi mai mult volum.


Femeile cu ochi profunzi au ca și atuuri look-ul puternic și ochi profunzi. În acest caz este recomandată folosirea unei creme contur de ochi, pentru a lumina pielea. Anticearcănul trebuie să fie un produs nelipsit, de zi cu zi. Fardurile deschise sunt cele mai potrivite unei astfel de forme a ochilor și trebuie aplicate, mai ales, în colțul interior al ochiului.


Persoanele cu ochi mici au nevoie de mai mult volum. Se poate folosi un dermatograf mai deschis, chiar sidefat. Alungește ochii cu o linie care depășește conturul natural. Fardul de pleoape trebuie să fie deschis și aplicat din abundență în colțul exterior al ochiului, continuând apoi cu o nuanță mai închisă și se aplică mascara mai ales pe genele din colțul exterior al ochilor.

Cititi mai multe despre: machiaj ochi forma ochi

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)