loading...
Evenimente
Home   »  Evenimente   »   Evenimente   »   Mezoterapia virtuala, tratamentul revolutionar pentru un ten perfect

Mezoterapia virtuala, tratamentul revolutionar pentru un ten perfect

Iti doresti un ten vizibil reintinerit, plin de vitalitate si luminozitate, pregatit pentru vara? Fara riduri si linii de expresie? Mezoterapia virtuala este solutia.

 

Mezoterapia virtuala este tratamentul la care apeleaza vedetele, actritele si cantaretele atunci cand vine vorba despre un tratament non-invaziv care sa rezolve problemele specifice ale tenului.

Ce este acest tratament si care sunt avantajele sale?

Mezoterapia virtuala, denumita si electroporatie, rezolva aproape orice problema a tenului, de la riduri si linii de expresie si pana la pete, exces de sebum, pori dilatati, lipsa de fermitate, deshidratare si fragilitati.

Reprezinta alternativa inteligenta a mezoterapiei traditionale si nu presupune intepaturi de ac. Este un tratament non-invaziv al carui rezultate depind de principiile active introduse in profunzimea tesuturilor, actionand de la interior la exterior: ridurile sunt umplute, tenul este mai luminos si revitalizat, tonusul este imbunatatit.  

Acest tratament revolutionar presupune introducerea de cocktailuri de ingredienti activi la nivelul dermului si epidermului, cu ajutorul anumitor tipuri de curenti. Principiile active sunt dispuse intr-o solutie apoasa dotada de activitate farmaco-dinamica, in doze mici, prin tehnici fizice ce reduc impermeabilitatea stratului cornos al pielii, eliminand astfel elementele traumatice ale mezoterapiei medicale.

In functie de rezultatul pe care dorim sa il obtinem, sunt introduse in profunzimea dermului principii active benefice tenului precum acid hialuronic, colagen, vitamine, aminoacizi, extracte vegetale, lipozomi de oxigen, peptide etc. Toate aceste substante sunt prelucrate special pentru tratamentul de mezoterapie avand o molecula mica pentru a fi usor de penetrat.
Rezultatele sunt uimitoare si apar chiar dupa prima sedinta de tratament. 95% din substanta bogata in principii active aplicata este introdusa in straturile cele mai profunde ale dermului, spre deosebire de doar 5% in cazul unei simple aplicari locale de produs. Totul fara operatii, fara ace si fara durere. Tenul este vizibil reintinerit, este ferm, ridurile sunt umplute. In functie de principiul activ introdus este redata luminozitatea, se trateaza petele si excesul se sebum.

Tratamentul este disponibil in toate centrele Cellulem Block din Bucuresti si Constanta.

Afla mai multe despre mezoterapie pe www.cellulemblock.ro


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)