loading...
Tipsul zilei
Home   »  Tipsul zilei   »   Tipsul zilei   »   Mode a la Francaise!

Mode a la Francaise!

In fiecare sezon, colectiile La Redoute sunt coordonate de echipe extinse de stilisti (peste 50 de specialisti sunt reuniti in atelierele brandului) si ordonate in linii distincte axate pe tipologii de piese si stiluri vestimentare, menite sa raspunda tuturor nevoilor si exigentelor clientilor. La Redoute mizeaza din plin pe comenzile efectuate pe site-urile online ale brandului, unde saptamanal sunt adaugate produse noi si unde este disponibil si serviciul de consiliere pentru clienti.  La Redoute nu s-a multumit doar sa imprime garderobei femeilor si barbatilor de pretutindeni un suflu modern, in cel mai pur stil frantuzesc, ci si-a dorit sa ofere clientilor sansa de a-si achizitiona la preturi accesibile, piese semnate de designeri celebri, legand cu acestia o complicitate creativa pe termen lung.  

Pentru toamna-iarna 2012-2013, La Redoute prezinta atat colectiile in-house, urmand linia deja recognoscibila si infuzata cu elementele stilistice definitorii ale sezonului, cat si colectiile in editie limitata, concepute de designerii invitati.

Tendintele pentru toamna 2012 - iarna 2013 popuse de www.laredoute.ro sunt: NOBLESSE QUOTIDIENNE, ETHNIC REMIX si CHIC ROCK. Pentru NOBLESSE QUOTIDIENNE avem un look mult relaxat si aparent neglijent ce lasa loc toamna aceasta unei elegante extreme, studiate, care isi gaseste modalitatile ideale de expresie, prin apelul la un minim de artificii stilistice si la materiale nobile, sofisticate. Siluetele si formele descinse cu gratie din arhivele intinse pe trei decade (anii ’50, ’60, ’70), creioneaza o noua feminitate, profund ancorata in mediul urban, care imbratiseaza nestingherit, micile detalii pretioase ascunse in design-ul pieselor vestimentare. Colectia ETHNIC REMIX vine cu confortul si lejeritatea tricotajelor se alatura toamna aceasta imprimeurilor etnice, intr-un mix care transgreseaza bariera tendintelor si care ne poarta pe rand in fascinantul Maroc, in mijlocul junglei africane sau pe taramurile nordice. Imprimeurile si motivele specifice fiecarei zone de inspiratie, isi joaca poate cel mai important rol pe scena modei in toamna-iarna 2012-2013, cand obsesiile sunt lasate de o parte si cand individualitatile puternic amprentate incep sa iasa la iveala CHIC ROCK aduce spiritul rock, regasit de altfel de cateva sezoane pe podiumurile modei, invaluie si toamna-iarna 2012-2013, insa intr-o maniera mult mai rafinata si puternic amprentata de feminitate.

Look-ul este epurat astfel de elementele punk-grunge si de accentele pe alocuri stranii cuprinse in imprimeuri si este purtat inspre o zona mult mai stilata, insa nu mai putin provocatoare si senzuala. Pielea si voalurile negre se juxtapun intr-o euforie a transparentelor, starnind imaginatia si lasand loc misterului.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)